To je to što me zanima!

Čime se oni bave: HDZ i SDP u ponoć se 'bockali' na Twitteru

Na dan unutarstranačkih izbora u SDP-u na Twitteru je neobično aktivan HDZ-ov profil, pa je došlo i do 'naguravanja' koje su mnogi korisnici komentirali s ironijom...
Vidi originalni članak

Sve je počelo malo prije ponoći u petak navečer, kada je HDZ na svojem profilu pitao korisnike te mreže tko će pobijediti na unutarstranačkim izborima - Zoran Milanović ili Zlatko Komadina. Već za nekoliko trenutaka oglasio se i SDP.

- Tko god bude izabran bit će spreman da vas makne s vlasti i preuzme odgovor za zemlju, stigao je odgovor HDZ-u sa službenog profila SDP-a.

- Uz spremnost se traži i znanje i sposobnost, a vidjeli smo protekle četiri godine do kolikog je to duga dovelo, odgovorio je HDZ uz tužni 'smajlić'. 

'Natezanje' između dvije stranke ubrzo su primijetili i drugi 'tviteraši', pa su se uključili sa svojim komentarima. 

HDZ je sa svojim aktivnostima uoči unutarstranačkih izbora u suparničkoj stranci nastavio i u subotu ujutro zaželjevši SDP-u 'mirne izbore i ugodan dan'. Ovoga puta SDP ih je u potpunosti ignorirao. 

No, to nije obeshrabrilo HDZ-ovog community managera koji je oko pola deset objavio i dvije fotografije SDP-ove središnjice na Iblerovom trgu. 

Ni ova objava nije pala na 'plodno tlo', a odgovor iz SDP-a nije stigao. 

Situacija na SDP-ovom profilu mnogo je mirnija. Oni su tek pozvali sve članove SDP-a da izađu na izbore te kako će prvi neslužbeni rezultati unutarstranačkih izbora biti objavljeni u 21h. 

Zanimljivo je pak primijetiti kako nisu našli previše mjesta za Zlatka Komadinu. Pogledajte i sami kako izgleda SDP-ov profil:

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Gena Vava 03.04.2016.

    To je naša današnja stvarnost, političari se bockaju a narod??

  • ab ovo 02.04.2016.

    von cretenikusi

  • Gordana Firšt 02.04.2016.

    HDZ ima jednog, ali vrijednog. SDP jednog bahatog i drugog lijenog ! Heheheheheehhhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheh !

Komentiraj...
Vidi sve komentare