To je to što me zanima!

CIOS nakon požara ponovno počinje raditi, dobili dozvolu

U zoni CIOS-a je prošlog ponedjeljka buknuo požar, a mjerenja nakon požara pokazala su kako nije bilo onečišćenja zraka. Nadzor su završile sve inspekcije
Vidi originalni članak

CIOS grupa je nakon sanacije požarišta dobila dopuštenje od inspekcije Ministarstva zaštite okoliša i prirode za nastavak redovitog poslovanja

- Time je prestala važiti privremena zabrana zaprimanja i skladištenja novih količina otpada te obrade i oporabe otpada do završetka sanacije. C.I.O.S. grupa od danas nastavlja s redovitim poslovanjem - stoji u priopćenju CIOS-a. 

Dodali su kako su nadzor završile i ostale inspekcije. U zoni CIOS-a je prošlog ponedjeljka buknuo požar, a mjerenja nakon požara pokazala su kako nije bilo onečišćenja zraka. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rašlje 24.04.2014.

    zna se tko je vlasnik pa nije nikakvo čudo bravo (banditos)

  • 23.04.2014.

    Zanima me jako bi li ijedna druga firma dobila dozvolu za rad nakon što joj gori otrovni otpad i truje građane. Inspekcije su vrlo hitre kad se vrte krupni novci, ovdje su trebale biti svaki dan. Prije požara. Tako brza ponovna dozvola za rad razvidno je pokazala pravo stanje snaga i vlasti u zemlji.

  • SAINT 23.04.2014.

    Tko mu smi odbit dozvolu. Ha-ha-ha-ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare