To je to što me zanima!

'Cipele nisu poderali radeći za HDZ, a šalju poruke sa skijanja'

Bivši ministar branitelja prozvao je Karamarka, Milinovića, Miloševića, Kujundžića i Prgometa zbog izjava nakon raspuštanja gradskog ogranka stranke u Valpovu
Vidi originalni članak

Više od 20 godina sam u aktivnoj politici HDZ-a i ne mogu prihvatiti kritike i mišljenja onih koji su u ovoj stranci tek otprije nekoliko mjeseci i koji se o događajima u Valpovu oglašavaju negdje s nekog skijališta! Niti jedne cipele nisu poderali radeći za HDZ, a prodaju pamet i šalju poruke sa skijanja. Što oni znaju o Valpovu, jesu li ikada uopće i bili u Valpovu, a kamoli ikada išta napravili za Valpovo?! Predsjednica stranke Jadranka Kosor nije ni znala, a još manje je tražila raspuštanje Gradskog odbora HDZ-a u Valpovu. Stoga me čude reakcije predsjedničkih kandidata Karamarka, Milinovića, Miloševića, Kujundžića i Prgometa, rekao je na konferenciji za novinare Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije predsjednik organizacije i bivši ministar branitelja Tomislav Ivić.

Prema Ivićevim riječima, predsjedničkim kandidatima su puna usta priče o demokratizaciji stranke i davanju autonomije lokalnim stranačkim organizacijama za autonomno vođenje politike.

- Apsolutno se s njima u tome slažem. Međutim, upravo je odluka Županijskog odbora o raspuštanju Gradskog odbora stranke u Valpovu na tragu takve politike i takve demokratizacije. I zašto je sad ta odluka pucanj u demokratizaciju?! I zato svima poručujem da dok sam ja predsjednik ove organizacije HDZ-a, ovdašnju politiku neće voditi ni Milinović ni Karamarko ni Kujundžić ni Prgomet ni Milošević - bjesnio je Tomislav Ivić osnažujući svoju tvrdnju podatkom da se o raspuštanju Gradskog odbora u Valpovu glasovalo i da je za takvu odluku bilo 23, a protiv 5 članova Županijskog odbora.

Ivić smatra da buke oko raspuštanja Gradskog odbora u Valpovu ne bi ni bilo da Županijski odbor nije prije mjesec dana podržao Jadranku Kosor u kandidaturi za predsjednicu stranke.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • lenta 01.02.2012.

    Svi ovi novi kandidati HDZ-a čine veliku štetu toj stranci, kako uopće i mogu pomislit da bi oni bili bolji od Jadranke Kosor..., pa tu ženu daleko više poštuju njihovi birači., očito im je kompleks što je žena.

  • PeroPloto 01.02.2012.

    Ivicu pa zar nisi dobio novce izCRNOG FONDA ili si bio diskriminiran nije vrag da je JACA sve potrosila na svoju garderobu iBROSEVE a ako si po VALPOVU setao pjesice u OSIJEK si isao AUTOM na TORBARENJE jebes cipele onda bolje trazi od KRADEZEA da ti kupe komplet GUMA za auto???? AKO GA IMAS???

  • skippyy 01.02.2012.

    Sramotno je neki pišu da Ivić lažni branitelj, a tek ovo iživljavanje na račun hdz-a, samo potvrđuje istinu o organiziranom progonu te stranke od strane medija..., evo sad su vam došli kukuriku pa su vas obasuli boljim plaćama, boljim uvjetima života..,

Komentiraj...
Vidi sve komentare