To je to što me zanima!

'Cirkus oko Šešelja mogao se spriječiti jednom rečenicom'

Cijeli se cirkus mogao spriječiti samo da se službeni Beograd jednom rečenicom distancirao od monstruoznih izjava Vojislava Šešelja, rekla je Vesna Pusić za HRT
Vidi originalni članak

U nekim dimenzijama smo i previše reagirali nakon puštanja Šešelja. Nakon svega će i hrvatski predstavnik u UN-u govoriti idući tjedan. A cijeli se cirkus mogao spriječiti jednom rečenicom iz službenog Beograda, čime bi se distancirali od onoga što Šešelj govori. On ne postoji u činjenično-političkom smislu, ali je monstruozno ono što govori, istaknula je  ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić u HRT-ovoj emisiji "Javna stvar".

Govoreći o najnovijim odnosima Hrvatske i Srbije, Pusić je komentirala i neodlazak premijera Zorana Milanovića na gospodarski sastanak u Beograd te hoće li takva odluka imati ekonomskih posljedica.

- Milanovića nije pozvao kineski premijer već srpski, neodlazak je primjerena odluka. Ekonomskih posljedica neće biti, sudjelovat ćemo na nekim budućim sastancima s kineskim i europskim partnerima - rekla je Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • patagonija 06.12.2014.

    Istina... da se htjelo, vlast u Srbiji je mogla puno toga spriječiti. Red je, da se kod predpristupanja i pristupanju EU od nje zatraži dodatno izjašnjavanje...

  • fast949 06.12.2014.

    Naši se politićari toliko uspaničili zbog Šešelja kao da ih netko tjera uskoro na njegov sprovod .Da se niste ustrtali nebih ni on laprdo .

  • Hiroo_Onoda 06.12.2014.

    Da je izrečena ta jedna rečenica bi li svi vi državni dužnosnici upregnuli snage da zaustavite urušavanje Hrvatske ili bi idalje očekivali nešto marginalno kako bi ispucali svoju energiju? Gospodo, trebamo bolji život, a ne rečenice - shvatite to konačno! . . . I nemojte se javljati dok doista ne budete imali neku dobru i opipljivu vijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare