To je to što me zanima!

Ćiro u Skupštini: Konstu... Milane, nemoj se keseriti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Miroslav Ćiro Blažević u srijedu kao najstariji član predsjedava konstituirajućom sjednicom Gradske skupštine na kojoj će se birati novi predsjednik
Vidi originalni članak

Miroslav Ćiro Blažević u srijedu kao najstariji član Skupštine grada Zagreba predsjedava konstituirajućom sjednicom sve dok se ne izabere novi predsjednik. Prije početka Skupštine novinar Hit mreže je uhvatio Ćiru i i zamolio ga da mu da izjavu o Draženu Mediću, predsjedniku NK Zagreba, s kojim je u svađi jer mu je on navodno prijetio.
- Je... Medića, on je revolveraš - bjesnio je Ćiro. Novinar mu je onda rekao da će taj revolveraš postati..., a Ćiro ga je prekinuo i rekao "Postat će on moj klinac". Nakon toga se Blažević odvojio od novinara i pohitao na sjednicu. Sjeo je na mjesto predsjedavajućeg i počeo uvodni govor.
- Dragi prijatelji, Boga mi, nije mi lako konstatirati da sam najstariji od Vas, Boga mi, nije mi lako. Moj prijatelj Bandić mi je rekao, pripremi jedan vatreni govor, Boga mi, ne mogu! - kazao je Ćiro i dodao "Nećemo gubiti vrijeme na ove moje akrobacije bez legitimacije" i počeo je čitati dnevni red.
- Konstu..., konsti... - pokušao je Ćiro pročitati riječ konstituirajuća sjednica Skupštine i ubrzo nastavio : "Otvaram raspored po dnevnom redu". Nakon toga je upitao asistenticu gdje je dnevni red, a svi su se počeli smijati. Onda se obratio zagrebačkom gradonačelniku Bandiću riječima "Milane, nemoj da se keseravaš" i nastavio voditi sjednicu. Marina Knezovića nazvao je “Karin”. U nastavku govora uspio je zaboraviti naočale i komad teksta, a kad se na prisezi nije pojavio Stjepan Fiolić, omaklo mu se: “J...i ga, kad treba prisegnuti, njega nema.” Radimira Čačića prozvao je: A gdje je korpulentni Čačić? Na kraju je pozvao Borisa Šprema, novog predsjednika Skupštine, koji je spremno nastavio voditi sjednicu.

BORIS ŠPREM PREDSJEDNIK SKUPŠTINE
“Ej, Zoki...”, rekao je Ćiro. Zokijev kandidata za predsjednika Skupštine Boris Šprem (desno) je izabran, kao i potpredsjednici Tatjana Holjevac (profesionalni), Josip Kregar, Morana Paliković Gruden i J. Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • korrica 20.06.2009.

    ma vi ste svi luudii!!!!!!!!ovo je sve trebalo biti zabavno i smješo,,,,da se ljudi malo zabave!!!dosta je to što je politika već tolko dosadna...hvala ćiri što ju je malo zabavio!!!!!!

  • ribrane 17.06.2009.

    Ajde Ciro ne seri! Usput nije mi jasno kakao dvojni drzavljanin moze u RH PREDSJEDAVAT nekom sjednicom???OBJASNI TO CIRO HRVATSKOM NARODU KOJI ZNA KOLIKO DRZAVLJANSTAVA IMAS,A I TI BANDICU,ZAR TE NIJE SRAM...??? DOCI CE DAN KAD CE TE SVI POMALO ODGOVARAT OVOM NARODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zbuzanic 17.06.2009.

    Pravi odraz naše državice! Kruha i igara! http://www.youtube.com/watch?v=cM7VQDQAFN4

Komentiraj...
Vidi sve komentare