To je to što me zanima!

Cisterna puna goriva naletjela na dva auta: Dvoje ozlijeđenih

Ozlijeđeni su u nesreći na križanju Heinzelove i Slavonske u Zagrebu zadobili lakše ozljede. Naš čitatelj tvrdi da su auti uništeni, kao i da se gorivo izlilo po cesti
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći na križanju Heinzelove i Slavonske u Zagrebu. U petak oko devet sati ujutro cisterna puna goriva, koja se kretala iz smjera Radničke ceste, naletjela je na Mercedes koji se priključivao na Slavonsku cestu, a zatim je cisterna okrznula Passat. 

Promet se preusmjerava, a naš čitatelj kaže kako je sreća što nitko nije stradao jer je sudar bio jak i automobili su uništeni. Kaže i kako je vidio da se gorivo iz cisterne izlilo po cesti, ali u policiji nisu mogli potvrditi te informacije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rescueST 25.10.2013.

    Ovo je bija dobar udarac, kad je uspilo pogonsku osovinu na kamionu izbacit iz centra...sad, koliko se radi o razlivenom gorivu kako kaže čitatelj, prije da se radi o razlivenoj rashladnoj tekućini iz motora sudarenih vozila.

  • FNWO 25.10.2013.

    Danas sam prosao kraj mjesta nesreće.. mislio sam da su putnici u peugotu teško ozljeđeni po izgledu auta.. Hvala Bogu pa nisu.. I dalje vozim se prema Belovaru i vidim vatrogasno vozilo opet kraj peugota 206 prska po motoru od navedenog auta ... nitko nije ozljeđen ...

  • marijaterezija2 25.10.2013.

    Sreća u nesreći !

Komentiraj...
Vidi sve komentare