To je to što me zanima!

Čistila je tavan pa pronašla ručne bombe, minu, streljivo

Iz PU vukovarsko-srijemske podsjećaju da je i dalje u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija“ te pozivaju građane da oružje dragovoljno predaju bez ikakvih sankcija
Vidi originalni članak

Na tavanu obiteljske kuće u Berku vlasnica je u srijedu pronašla veću količinu minsko-eksplozivnih tvari, o potom o  pronalasku izvijestila policiju, priopćeno je danas iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

„Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu potvrdio je da je riječ o 105 komada protuavionskog streljiva, 250 komada puščanog streljiva, osam ručnih bombi i jedoj kumulativnoj tenkovskoj mini“, navodi se u policijskom priopćenju i dodaje da su sve minsko-eksplozivne tvari preuzete i pohranjene u policijsko skladište do uništenja.

Također, priopćeno je iz policije, jučer je osoba iz Ivankova koja je željela ostati anonimna predala dragovoljno policijskom službeniku za protu-eksplozijsku zaštitu 29 komada puščanog streljiva.

Iz PU vukovarsko-srijemske podsjećaju da je i dalje u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija“ te pozivaju građane koji posjeduje vatreno oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ga dragovoljno predaju bez ikakvih sankcija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare