To je to što me zanima!

Čitatelj dao namještaj za kuću obitelji od 10 članova

Obitelji Petrinjak je u potpunosti izgorjela kuća u Sračincima kraj Varaždina. Općina će im iznajmiti skladište za pristigle stvari dok ne obnove kuću
Vidi originalni članak

Čitatelji 24sata ne prestaju darivati deseteročlanu obitelj Petrinjak, kojoj je u potpunosti izgorjela kuća u Sračincima kraj Varaždina. U subotu poslijepodne stigao im je namještaj za dnevni boravak te se Ivica Petrinjak, otac osmero djece, našao u situaciji da nema kuda odlagati stvari koje mu pristižu.
- Naš načelnik općine dogovorio se s komunalnim poduzećem da nam iznajme skladište u koje ćemo odlagati stvari dok ne obnovimo kuću - rekao je Ivica.
U kući, koju im je susjed dao na korištenje, uredio je WC i kupaonicu, postavio cijevi za kanalizaciju i sada liči zidove kako bi njegova djeca imala što bolje uvjete za život. Obitelj zahvaljuje svima koji im pomažu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • virusica 16.02.2009.

    Glede darivanja-prije dosta godina u Splitu; jedna moja prijateljica se selila u manji stan i nazvala je muzičku školu da im pokloni svoj klavir.Oni su joj odgovorili da nemaju mjesta za njega !?? Hello!

  • FBI 15.02.2009.

    Navodno, ako nešto želiš darivati Caritasu, roba mora biti oprana, bez fleka, ispeglana i u besprekornom stanju. Znam za slučaj žene koja je donijela odjeću, koja je njoj bila nepotrebna ali su je \'\'gospođe\'\' iz Caritsa izvrijeđale u smislu: \'\'A zašto odjeća nije uredno složena u vrećicama i da zašto to nije ispeglano? Zar one to da rade? Svašta! Ne pada im na pamet\'\' Iako je sve bilo čisto i uredno, moja je kolegica posramljena i pognute glave kao da je učinla nešto loše,pokupila svoje vrećice i sama darivla ljudima kojima je bilo potrebno...A vi sada procijenite sami na kojem to principu radi Caritas?!

  • crnka27os 15.02.2009.

    caritas??hahah,imam jedna anegdota koju sam doživjela. prije možda 2-3 mj spremala sam ormare i naravno pravila veliku promjenu,išla sam izbaciti stvari koje su mi bile nepotrebne..naravno toga se dosta skupilo,,to su bile još stvari u vrlo dobrom stanju i ne bi ih nekom dala ako uistinu nisu za nositi.nazvala sam caritas u osijeku pošto tu i živim,pitala ih kada mogu donjeti robu,i čak sam imala neke aparate meni nepotrebne,,,a gospođe u caritasu su rekle da ako imam više od jedne vreče da ne donosim,.... sad mi recite tko je ovdje lud??!naravno imala sam oko 3 vreče,nisam ni odnjela,več sam okolo podjelila kolegicama,,a mislim da je bilo potrebnije caritasu,međutim oni tako ne misle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare