To je to što me zanima!

Čivava je pas vodič slijepom bratu, a oboje traže novi dom

Djelatnici Udruge za zaštitu životinja iz Albuquerquea u SAD-u su rekli kako je Rhett potpuno slijep. Scarlet ima šuškavu ogrlicu kako bi ju brat mogo čuti gdje
Vidi originalni članak

Čivave Scarlet i njen brat Rhett traže novi dom, a zainteresirani će trebati uzeti oboje jer ne mogu živjeti jedan bez drugog. Scarlet nosi posebnu ogrlicu koja zvecka, jer je ona zapravo pas vodič svom slijepom bratu. Djelatnici Udruge za zaštitu životinja iz Albuquerquea u SAD-u su rekli kako je Rhett potpuno slijep.

- Koliko smo mi upoznati s njegovim slučajem, Rhett je kompletno slijep - ispričao je jedan od djelatnika, William Pierson. Dodao je kako su psiće napustili vlasnici nakon što su se preselili te su ih donijeli u utočište za životinje. Vlasnik je rekao kako ih ne može povesti sa sobom. 

Scarlet ima šuškavu ogrlicu kako bi ju brat mogo čuti gdje god da krene. Pomaže mu da se lakše može igrati te da lakše nađe hranu, prenosi Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Zora 12.04.2011.

    Ti budaletino, glumac12 prava si ĐUKELA. Imam takvog ĐUKELU u susjedstvu koji kaže da nebi ništa hranio od čega nema koristi, pa ubija moje mačke koje ja udomljavam, ali ima Boga pa njemu po teraci gmižu zmije. Eh, da mu bar koja dodje u krevet. Ali zato moj susjed voli jako svoju kozu Suzi. Lijepo joj tepa, mazi pa se mislim kako mi je susjed zaljubljen. Voliš li i ti koze kad nevoliš pse?

  • tomas9d 11.04.2011.

    glumac12 ne đukela , ti si džukela

  • rearea 11.04.2011.

    Vlasnik je rekao kako ih nije mogao ponjeti sa sobom?!?! Vlasnik je kreten i pun mi je kufer takvih vlasnika :-@

Komentiraj...
Vidi sve komentare