To je to što me zanima!

Član Domovinskog pokreta iz Splita prevozio je migrante iz Turske: Naplaćivao to 500 eura

Optužnica Državnog odvjetništva ih tereti da su iz koristoljublja omogućili drugim osobama nedozvoljeno kretanje u Republici Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Član splitskog Domovinskog pokreta Matej Frane Maslić uhvaćen je kako u kombiju Citroen riječkih tablica, šverca petoricu Turaka, koji su ušli u Hrvatsku izbjegavajući graničnu kontrolu, piše Dalmatinski portal.

Maslić je pristupio poslu s dvojicom mladih punoljetnika.

PAO JE BROJ ULAZAKA Šef granične policije: Imamo 6 bandi koje švercaju migrante, pitanje je dana kad će eskalirati

Optužnica Državnog odvjetništva ih tereti da su iz koristoljublja omogućili drugim osobama nedozvoljeno kretanje u Republici Hrvatskoj. U opisu događaja navodi se da su zajednički i dogovorno, s namjerom ostvarivanja nezakonite imovinske koristi od najmanje 500 eura, planirali ilegalni prijevoz stranih državljana do Zadra.

U Studencima kraj Imotskog ukrcao je u kombi Atilu Yavuza, Fatiha Arasa, Nevzata Silija te Yucela i Yakupa Sahina. Krenuli su put obale, ali nisu daleko stigli jer ih je u Šestanovcu zaustavila policija. 

Maslić i još jedan optuženik sve su priznali, druga dvojica su se branili šutnjom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palamudan 29.02.2024.

    Predizborna kampanja

  • liliZG2.0 28.02.2024.

    domovinski pokret, nisu li to oni koji prozivaju vlast kako pušta migrantima da šeću državom bez nadzora?

  • Tihana7 28.02.2024.

    Ma, lako za Imovinski pokret, oni su se već dokazali ali mene zanima od kuda tim jadnim siromašnim migrantima koji bježe od bijede tolika lova za ta silna plaćanja prelazaka preko svih granica

Komentiraj...
Vidi sve komentare