To je to što me zanima!

Član GSS-a ozlijeđen je tijekom potrage za češkim turistom

Radi se o ozljedi rožnice oka, a ozljedu je zadobio spuštajući se niz strmi 70-metarski procjep kada se odlomila veća kamena ploča, kažu u HGSS-u
Vidi originalni članak

Tijekom potrage za češkim turistom na Biokovu ozlijeđen je jedan od spašavatelja, javlja HGSS. Članu GSS-a je ozlijeđeno oko te mora na operaciju. 

- Radi se o ozljedi rožnice oka, a ozljedu je zadobio spuštajući se niz strmi 70-metarski procjep kada se odlomila veća kamena ploča. Priroda ozljede oka zahtijevala je žurni i složeni operacijski zahvat te su ga kolege nakon što je spušten s planine, prevezle do KBC Rebra u Zagrebu, gdje će sutra biti podvrgnut operaciji - objavio je u ponedjeljak HGSS. 

HGSS je, podsjetimo, nekoliko dana na Biokovu tražio češkog turista. Pronašli su ga u ponedjeljak mrtvog visoko u planini u podnožju jedne litice, nekih kilometar i pol iznad sela Topići. Kako kažu u HGSS-u, Čeh je vjerojatno skrenuo s puta i zalutao te vjerojatno pao.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Velečasni 1 30.07.2013.

    Kakav je financijski ustroj HGSS? Državni proračun, ili nešto drugo?

  • PaxtonFettel 30.07.2013.

    Neka sada trazi odstetu od firme... al zamisli, to je volonter! Sramota od drzave da su svi volonteri umjesto da se lijepo plati ljude sto riskiraju za druge

  • RajskaBatina 30.07.2013.

    Jeste im naplatili troškove službe za spašavanje tim blesavim strancima? Kod nas izgleda samo takvi dolaze koji ne razmišljaju mozgom. Svašta si dopuštaju.... A ozlijeđenom članu HGSS-a svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare