To je to što me zanima!

Član mladeži HDZ-a SMS -om čestita obljetnicu NDH

Sin potpredsjednika karlovačkog HDZ-a poslao je Željku Godaču poruku proustaškog sadržaja. Ivan Turković izbačen je iz karlovačke Mladeži HDZ-a
Vidi originalni članak

Karlovačkom ugostitelju Željku Godaču u petak ujutro stigla je poruka člana karlovačke Mladeži HDZ-a, Ivana Turkovića, koji mu čestita 68. obljetnicu osnutka Nezavisne Države Hrvatske.
"Na današnji dan, desetog travnja prije 68 godina, u Zagrebu, glavnom gradu svih Hrvata uz Božju pomoć i vjekovnu težnju hrvatskog naroda proglašena je Nezavisna Država Hrvatska! Prigodom ovog povijesnog jubileja upućujem čestitke Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta!", pisalo je u poruci.
Inače, Ivan je sin potpredsjednika karlovačkog HDZ-a i direktora gradske tvrtke Zelenilo, Stjepana Turkovića. Šokirani Godač poruku je doživio kao provokaciju, ali i prijetnju jer je primao razne prijeteće poruke nakon incidenta u svom kafiću River pub. Saznao je da je SMS stigao s Ivanovog mobitela i odmah nazvao njegovog oca Stjepana.
- Šokiran sam ovime što sam doznao, ispričao sam se telefonom, a potrudit ću se to učiniti i osobno. Iako se radi o mojem sinu, moram reći da ustaštvu i onima koji ga veličaju u HDZ-u nema mjesta - rekao je za Večernji list Stjepan Truković. Prema posljednjim podacima Ivan Turković je po hitnom postupku izbačen iz karlovačke Mladeži HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BERISLAE 12.04.2009.

    Živio Ante i Hrvatska!

  • Brat od rođe1 11.04.2009.

    druže tito odjebi od bosanaca.da ste normalni hrvati bio bi i vaš.jesu ti bosanci zapeli za dušu?

  • ICE_MAIDEN 11.04.2009.

    sa kakvim ljudima živimo ...bilo je pitanje ...pa sa ustasama koji melju bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare