To je to što me zanima!

Član Pink Panthera podrijetlom iz Bosne pobjegao iz zatvora

Pobjegli su Švicarac Adrian Albrecht (52) koji je u zatvoru služio sedmogodišnju kaznu i član Pink Panthera Milan Poparić , inače podrijetlom iz BiH
Vidi originalni članak

U četvrtka su iz zatvora pobjegla dva zatvorenika, od koji je jedan član bande Pink Panther koja je poznata po krađi skupocjenog nakita, piše USA Today.

Dvojac je pobjegao iz švicarskog zatvora Orba u kantonu Vaud, a u bijegu im je pomogao nepoznati dvojac koji je u krug zatvora ušao automobilima. Ispalili su nekoliko rafala, dok je većina zatvorenika uz nadzor čuvara bila u dvorištu.

Automobilima su provalili u zatvorsko dvorište gdje su postavili ljestve i omogućili bjeguncima preskakanje zatvorske ograde. 

Svih četvero pobjegli su u jednom automobilu, dok su kamionet u kojem su donijeli ljestve zapalili. 

Pobjegli su Švicarac Adrian Albrecht (52) koji je u zatvoru služio sedmogodišnju kaznu i član Pink Panthera Milan Poparić , inače podrijetlom iz BiH, koji je bio osuđen na kaznu zatvora od šest godina i osam mjeseci. 

Inače, članovi bande Pink Panther uglavnom su s područja bivše Jugoslavije, a ima ih između 100 i 150. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rudonja 27.07.2013.

    Ta banda rozih mačkica, to su neki gejevi ?

  • Yassa 27.07.2013.

    kapa do poda i sada će pasti u banja luc,i ali tamo ga odmah proglase herojom otadžbinskog rata

  • MichaelMonako 27.07.2013.

    ....u krug ušao automobilima ?Pa što su onda preskakali zid?E Majo.Majo iklinjo iz osnovne škole .bolje bi sastavio taj mali članak u novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare