To je to što me zanima!

Član UEFE sastaje se danas s ministrima i Davorom Šukerom

Ministar Ranko Ostojić, ministar Željko Jovanović, član Izvršnog odbora UEFA-e František Laurinec i Davor Šuker, predsjednik HNS-a, sastat će se u 12 sati
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, František Laurinec, član Izvršnog odbora UEFA-e i Predsjednik Uefine Komisije za stadione i sigurnost te Davor Šuker, predsjednik HNS-a u ponedjeljak u 12 sati sastat će se u Ministarstvu unutarnjih poslova. 

Delegacije će se sastati zbog problema huliganizma na nogometnim utakmicama. 

Podsjetimo, na skupštini HNS-a prošlog tjedna bio je i UEFA-in član izvršnog odbora Grigorij Surkis koji je spomenuo mogućnost izbacivanja Hrvatske iz natjecanja te kazao kako su za nerede na utakmicama krive najviše razine vlasti. Sukob je planuo nakon što je pročitao pismo u kojemu je Michel Platini prozvao Vladu premijera Zorana Milanovića. 

Reagirao je Petar Skansi, zamjenik ministra Željka Jovanovića, koji je već sljedećeg dana kazao kako su Vlada te ministarstva sporta, unutarnjih poslova i pravosuđa učinili "čitav niz radnji koje Hrvatsku svrstavaju u red zemalja koje su najviše učinile na prevenciji i sprječavanju nasilja".

Idi na 24sata

Komentari 23

  • white_stoned 18.03.2013.

    uefa = mafija = hr.nogomet = hr.politička "scena"

  • WOMANIZER 18.03.2013.

    baš me zanima kaj budu to izvječali!

  • vujec 18.03.2013.

    "Našem " ministru odgovara da nas uefa izbaci iz natjecanja,onda bi njegovi,pupovčevi i stanimirevičevi ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare