To je to što me zanima!

Članica obitelji zarobljenog Hrvata: "Pokušavaju ga vratiti kući, znam da rade na tome"

U novoj snimci Vjekoslav P., Hrvat kojega su u Ukrajini zarobili Rusi kaže da su ga uhvatili krajem travnja. Njegova obitelj ne smije davati izjave
Vidi originalni članak

Dok je Plenković razgovarao sa Zelenskim u Kijevu, diplomacija je u tišini činila sve da se spasi Hrvat iz ruskog zarobljeništva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Suštinu u prvi plan 09.05.2022.

    Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova bi sada mogla ostvarit ono obećanje o odmazdi Hrvatskoj kad je Plenkovićevo odbijanje davanja dozvole ruskom zrakoplovu da sleti i pokupi protjerane ruske diplomate iz Zagreba nazvala neciviliziranim i nehumanim. Milost nije dao u relativno maloj stvari, a sad bi je tražio u puno većoj, poštedi života. Ili odvažni Grlić Radman koji je odmah nakon Bidena Putina nazvao ratnim zločincem, razmjere zločina genocidom. Sad je on u situaciji da Ruse moli za milost. Može li gore nego što je?

  • Suštinu u prvi plan 09.05.2022.

    Da je Banožić rekao : "situacija je otežana činjenicom da su ga uhitile ruske snage"?! A šta su ga trebale uhititi ukrajinske snage? Ne može blesavija izjava. U svakom slučaju "situacija" ne bi ni postojala da ga nisu zarobili Rusi.

  • Good boy 08.05.2022.

    Kako si je posiijao, tako nek si i žanje. Kad je isao kao placenik ratovat u tudju drzavu onda mu nije trebalo nista. Sad kad je u sranju neka mu porezni obveznici Hrvatske spasavaju guzicu. Rusi, nakon sto je anemicni napravio to sto je napravio Ruskim diplomatima, ocekuje od njih milost prema placeniku. Mozes si mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare