To je to što me zanima!

Članove Stožera pozvali na razgovor, izbio novi prosvjed

Branitelji poziv na razgovore vezane uz događaje od 3. prosinca 2014. godine smatraju provokacijom DORH-a i novim udarom na braniteljsku populaciju
Vidi originalni članak

Šest članova Stožera za obranu hrvatskoga Vukovara pozvano je u postaju vukovarske policije na obavijesne razgovore vezane uz događaje 3. prosinca 2014. godine, doznaje HRT

Toga dana, dok je trajalo sudsko ročište četvorici optuženih za skidanje dvojezičnih ploča, ovih šest osoba prelijepili su dvojezične ploče naljepnicom državne zastave. 

Branitelji poziv na razgovore smatraju provokacijom DORH-a i novim udarom na braniteljsku populaciju.

Privođenje na razgovor izazvalo je novi prosvjed ispred zgrade Policijske postaje Vukovar, a prosvjednici su blokirali i cestu prema Iloku.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • MAX 2010 25.02.2015.

    čačkaju mečku........

  • prixie 25.02.2015.

    Nije da podrzavam Rajka, on je prica za sebe, no realno gledajuci, stotine drugih u RH moze svirati ko Vladimir Kocic Zec ili pjevati ko Sanja Dolezal, ali samo rijetki talenti mogu stati uz bok kompozitoru kakav je Dujmic posebice danas kada Runjić, Kalogjera i Novkovic nisu medju nama..

  • objektivna_epistemologija_1 25.02.2015.

    Što tupsoni koji ovdje komentiraju i "stožeraši Vukovara" nisu protestirali kad im je HDZ donio zakon o dvojezičnim pločama???Tad im nije smetalo?? Fuj licemjerju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare