To je to što me zanima!

Članovi biračkog odbora su nas tretirali kao maloumne

Makarska: Petar Šućur (76) tvrdi kako su mladići iz biračkog odbora zaokružili kandidate na listiću uz tvrdnju kako 'oni znaju za koga oni glasuju'
Vidi originalni članak

U kuću su mi došli članovi biračkog odbora predjela Zelenka u Makarskoj jer imam problema s hodanjem i ne mogu dugo stajati. Otišao sam u sobu po osobnu i kad sam se vratio, mladić iz odbora je sam zaokružio kandidate na mojim biračkim listićima uz konstataciju da "oni znaju za koga mi glasujemo". Kao da smo supruga i ja maloumni. Prestrašno i neprofesionalno. Ja im nisam ni trebao, kaže uzrujano Petar Šućur (76). No nije to bila jedina stvar koja je uzrujala starije glasače.
- Stašno sam uzrujana i osjećam se povrijeđeno. Dok jedan član odbora zaokružuje naš listić, s kojim jedino mi imamo pravo raditi što je nas volja, drugi je neuljudno pitao kome sam ja dala glas. Pogodio me taj bezobrazluk na što sam reagirala i rekla da to nije njihova stvar - nadovezala se supruga Karmen. Na biračkom mjestu Zelenka doznali smo da se radilo o Anti Pejiću i Mariju Pavlinoviću koji su najprije odbili dati izjave, a potom su demantirali navode Šućurovih.
- Dali smo im listiće i pričekali da glasuju i to je bilo sve, zaključila su dvojica članova odbora kratko te se vratili brojanju glasova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Teta Špageta 18.05.2009.

    Ovakvo ponašanje je sprdanje s Hrvatskom državom. Tko god nekome krši ustavno pravo na slobodno glasanje treba biti prijavljen i odmah priveden na prekršajni sud kao najgori huligan i lupiti mu kaznu cca 100.000 kn bez prava žalba, ako ne plati ovrha na plaću i imovinu zapljenom pa će drugi put zaokruživati svojoj mami.

  • boresky 18.05.2009.

    eto kako je pobijedio hadeze u 14 županija....taj GONG radi za koga???

  • sacko 18.05.2009.

    Ma šarada.....jesu li riješili pitanje onih popisa od 300-400 prijavljenih po jednoj kući X nezna se, ha?A o ostalim izbornim perverzijama tipa ovaj (a što je sa staračkim domovima ili bolnicama pa vojarnama hi-hiii).Koji izbori?

Komentiraj...
Vidi sve komentare