To je to što me zanima!

'Članstvo BiH u NATO-u bilo bi ponižavajuće za srpski narod'

Naš interes je Republika Srpska i srpski narod, a ne BiH i tu nema kompromisa. Na Drini ne može biti NATO granica, rekao je Milorad Dodik o članstvu BiH u NATO-u
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da srpska strana neće dopustiti članstvo BiH u NATO-u dok stajalište o približavanju tom vojnome savezu ne promijeni Srbija.

- Naš interes je Republika Srpska i srpski narod, a ne BiH i tu nema kompromisa. Na Drini ne može biti NATO granica - rekao je Dodik te dodao da bi 'članstvo BiH u NATO-u bilo poniženje za srpski narod'.

- Taj savez je bez ikakvog razloga bombardirao Srbe. Kakva bi nacija bili kada bi onima koji su nam bacali osiromašeni uran rekli - idemo u vaš savez i što ćete sljedeće napraviti da nas ponizite. Skupštine Srbije i Republike Srpske donijele su odluku o vojnoj neutralnosti - istaknuo je predsjednik RS-a. Dodao je da će Republika Srpska zadržati identičan stav o vojnoj neutralnosti prema NATO savezu dok svoje stajalište ne promijeni Srbija.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nijetebriga 26.03.2018.

    Jasno da su njemu sa RS u Srbi na prvom mjestu.Prije su tri naroda slozno zivjela sad ga nije briga? E pa bas zbog toga, te nebrige bi bilo dobro da BIH udje u Nato, i ne samo oni-svi na balkanu koji to zele.. Izoliran covjek od ostatka svijeta, nitko ga nigdje ne poziva ni sa kim se ne sastaje, osim Vuckom..

  • Fahri Musliu Junior 26.03.2018.

    Tvoj narod je ponižavanje za civilizirani svijet, lol!

  • mislilac Tan 26.03.2018.

    Živi primjer kakva bi bila HR da nije bilo Oluje, kako god da nam je, mi smo Njemačka za BiH....

Komentiraj...
Vidi sve komentare