To je to što me zanima!

CNN: "Hrvatskoj se posrećilo što ulazi u Europsku uniju"

CNN ističe kako Bruxelles prihvaća zemlju koja je teško pogođena recesijom te čiji je kreditni rejting u kategoriji smeća. Osim toga, Hrvatsku su usporedili s Grčkom
Vidi originalni članak

CNN je u četvrtak objavio priču kako će Europska unija od 1. srpnja ove godine imati 28 članica, a u temi su istaknuli da se Hrvatskoj u nekom smislu i posrećilo da uđe u EU. Istaknuli su kako Hrvatska postaje posljednja akvizicija te se radi o drugoj zemlji bivše Jugoslavije koja se pridružuje Uniji. 

CNN ističe kako Bruxelles prihvaća zemlju koja je teško pogođena recesijom te čiji je kreditni rejting u kategoriji smeća. Osim toga, zaključili su i kako Hrvatska svoje skoro članstvo ima zahvaliti "prijateljima na pravim mjestima". 

Autor teksta je rekao kako "oduvijek postoji osjećaj da Hrvatska ima snažne zagovornike u Austriji i Njemačkoj". Hrvatsku su i u mnogočemu usporedili s Grčkom, uključujući i gospodarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Drazen Sulimanec 14.01.2013.

    Novci iz EU fondova = Dugoročna Strategija Države ( Dugoročna Strategija Županija ( Dugoročna Strategija lokalnih uprava i samouprava), a može i obratno

  • mestar 12.01.2013.

    Jao nama sto smo sretni!

  • troma1 12.01.2013.

    kaze cnn.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare