To je to što me zanima!

Coca-Cola u Austriji za 24sata: Proveli smo internu istragu, nije problem u našoj proizvodnji

Poslali smo uzorke u nezavisni, akreditirani laboratorij na daljnje testiranje, poručili su za 24sata iz glasnogovorništva austrijske Coca cole, gdje se nalazi punionica Römerquellea za hrvatsko tržište
Vidi originalni članak

Djelujemo u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti hrane, koje redovito provjeravaju nadležna tijela. Paralelno smo proveli temeljitu internu istragu koja nije pokazala probleme u našoj proizvodnji. Osim toga, poslali smo uzorke u nezavisni, akreditirani laboratorij na daljnje testiranje, poručili su za 24sata iz glasnogovorništva austrijske Coca cole, gdje se nalazi punionica Römerquellea za hrvatsko tržište. 

- Poznat nam je slučaj u Hrvatskoj u vezi s Römerquelle Emotion Blueberry-Pomegranate u staklenoj boci od 330 ml. Nadamo se brzom i potpunom oporavku unesrećene osobe. Vlasti imaju punu potporu naših kolega na terenu da istraže i razjasne slučaj - dodali su iz kompanije.

Sve o trovanju gaziranim pićem u Hrvatskoj pratite OVDJE.

Beroš je potvrdio kako je u Hrvatskoj šest pacijenata koji su se otrovali nakon što su popili gazirana pića. HRT piše kako neslužbeno doznaje rezultate prvih ispitivanja izuzetih bočica te da su kod 16 uočene nepravilnosti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 08.11.2023.

    Nekaj tu smrdi tik tok tik tok

  • gliva 08.11.2023.

    kod mene već dugo nema problema , jer pijem samo domaće iz vlastite proizvodnje!

  • Zvončicaaaa 08.11.2023.

    Ljudi nemojte kupovat njihove proizvode pa će ih sami povuć sa tržišta. U Splitu u kafićima guraju njihovu limunsku travu da nema šanse dobit od neke druge firme. Eto vam sad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare