To je to što me zanima!

Corsa sletjela s nadvožnjaka, motorista pokupio automobil

Zagreb: Vozač Opel Corse je oko 22.35 sati sletio s nadvožnjaka u Jankomiru iz još neutvrđenih razloga. S teškim ozlijedama su ga prevezli u bolnicu gdje je preminuo
Vidi originalni članak

Vozač Opel Corse teško je ozlijeđen u prometnoj nesreću u zagrebačkom Jankomiru. On je oko 22.35 sati, iz još nepoznatog razloga, sletio s nadvožnjaka u smjeru istoka. Vozilom hitne pomoći prevezli su ga u bolnicu gdje je kasnije preminuo.

Nešto nakon 23 sata na motorista je na Mihaljevcu naletio nepoznati automobil. Motociklist je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Detalji ove nesreće nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ludzbunjen 14.07.2012.

    " motorista pokupio automobil..." ko je koga pokupio?! pretpostavljam: motoristu pokupio automobil- akuzativ ( koga ili što)

  • zekomrkva101 14.07.2012.

    da mi je znati koji to bolesnici djele minuse kad se zazeli oporavak unesrecenim vozacima,kaj po vama ih treba dokrajciti??? ajmo sad malo minusa!

  • Klompa_1 14.07.2012.

    Dajte malo ohladite s pljuvanjem komentara, znate i sami da 24sata prvo objavi vijest jednog sadržaja gdje su svi živi i na putu u bolnicu a 2 sata kasnije su svi mrtvi, s time da se ne radi nadopuna vijesti nego kompletna izmjena pa nije ni čudo da komentari ne odgovaraju sadržaju vijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare