To je to što me zanima!

Ćosić: Ivan Mravak laže, on nikoga nije slušao osim Boga

Mravak je Uskok-ovim istražiteljima rekao kako mu je Krešimir Ćosić kao član Nadzornog odbora HEP-a zabranio da u ugovor o struji stavi zaštitnu klauzulu
Vidi originalni članak

Na objavu tajnog iskaza bivšeg šefa HEP-a Ivana Mravka reagirao je i Krešimir Ćosić. Istražiteljima je Mravak, kako stoji u iskazu, rekao da mu je Ćosić kao član Nadzornog odbora HEP-a i kasnije TLM-a zabranio da u ugovor o prodaji struje stavi zaštitnu klauzulu. Ćosić je, tvrdi Mravak, bio zadužen za ugovor TLM-a i HEP-a. No to ne misli i sam Ćosić. On je pak za Novi list izjavio kako je riječ o laži i podvali. Rekao je da ga Mravak uopće nije slušao te da se strogo držao hijerarhije. Ćosić ističe da je Mravak kriminalac kojemu se ništa nije moglo napraviti. Dodao je kako je Mravak slušao jedni Boga. Zbog pojave tajnog iskaza Ivana Mravka sada čuva policija.

Bebić: Bio sam na sastancima vezanim za HEP

Predsjednik Sabora je preko svoje glasnogovornice potvrdio tvrdnje iz Mravkova tajnog iskaza da je i sam bio na sastancima vezanim za prodaju struje. Izjavio je kako su ti razgovori više bili informativnog tipa te da, kako je Mravak rekao, na sastancima nije bio aktivan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_49573 02.11.2010.

    To je taktika razvlačenja i navlaćenja.S vremenom će se to zaboraviti,Bajić čeika naređenje od gazge i to je to!Dali ste gledali sinoć "latinicu"I što se dešava pojedinci ojedince okrivljuju za42 milijarde kuna u 6 godina i ?????????

  • stari mudrac 01.11.2010.

    čosiću vjerujem ko i hebrangu.

  • crobancro 01.11.2010.

    Sanadera za šefa Uskoka, jedino tako će se pohvatat KRADEZEOVCI...

Komentiraj...
Vidi sve komentare