To je to što me zanima!

Covid operacija pod 'šljemom': 'Imala je trombozu, da je nismo hitno operirali, izgubila bi nogu'

Zahtjevna operacija COVID bolesnika u KB-u Merkur prva je takva u bolnici. Pacijentica je bila naručena na drugu rutinsku operaciju, ali su utvrdili da je Covid pozitivna, a potom i da ima trombozu u nozi
Vidi originalni članak

Operacija koja inače traje čak i manje od dva sata trajala je pet sati jer pacijentica ima COVID, to je prva naša takva operacija. No da je nismo izveli, gospođa bi vjerojatno izgubila nogu, morala bi biti amputirana. COVID je, ne sumnjam, pospješio trombozu u nozi, zbog koje smo morali operirati i staviti premosnicu, kaže nam prim. dr. sc. Vedran Pažur, pročelnik Zavoda za vaskularnu kirurgiju zagrebačkog KB-a Merkur. Prije nekoliko dana napravio je prvu operaciju na COVID pozitivnom pacijentu, što je itekako zahtjevan posao i dodatni pritisak na zdravstveni sustav.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • 27.12.2021.

    Medicinske sestre zviždačice kažu da nuspojave od cjepiva skrivaju i stavljaju pod simptome od covida. Tj. ljudi gube noge od cjepiva.

  • 27.12.2021.

    Kaže uvrede su argumenti onih koji su u krivu. A šta je s onima koji brišu potpuno benigne i neuvredljive komentare, koje ni po čemu ne krše nikakva pravila ni zakone?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare