To je to što me zanima!

Čovjeka spasili nakon 6 dana iz automobila: Ribari uočili olupinu ispod nadvožnjaka

Navode kako 27-godišnji muškarac nakon nesreće nije mogao doći do svojeg mobitela kako bi pozvao pomoć. Muškarac je trenutno na liječenju u bolnici
Vidi originalni članak

Čovjek u Indiani dobio je zakašnjeli božićni dar kada je spašen iz svog uništenog automobila nakon što je tamo bio zaglavljen šest dana, piše People.

- Dva lokalna ribara izviđala su Salt Creek u potrazi za mogućim jamama za pecanje kada su ugledala vozilo djelomično u potoku ispod mosta - rekao je policijski narednik, Glen Fifield.

IMA I OZLIJEĐENIH FOTO Zoltan poharao Njemačku: Snažna oluja čupala stabla, ljudi zarobljeni na kolodvoru

- Iz znatiželje su odlučili pogledati u vozilo i vidjeli su da se u njemu nalazi jedan muškarac - rekao je te dodao kako je muškarac tada imao neke teške ozljede potencijalno opasne po život.

Nakon što je izvučen iz svog vozila, helikopterom Lutheran Aira prebačen je u Memorial Hospital u South Bendu.

Navode kako 27-godišnji muškarac nakon nesreće nije mogao doći do svojeg mobitela kako bi pozvao pomoć. Muškarac je trenutno na liječenju u bolnici.

Ističu kako da su bile drugačije temperature i hladnoća da bi rezultat ove potrage sigurno bio drugačiji. Uspio je preživjeti pijući kišnicu, navedeno je u priopćenju državne policije Indiane.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Piver 27.12.2023.

    helikopter ...to bude preko $100 000 na*ebo je ako nema osiguranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare