To je to što me zanima!

Crikvenica blagdan Velike Gospe proglasila sajamskim danom

Prigodna prodaja na kioscima, štandovima, tzv. ambulantna prodaja i ostala slična prodaja na otvorenom, kao dio sajamskih događanja i javnih manifestacija može 15, kolovoza početi u 8 sati i završiti do ponoći
Vidi originalni članak

Crikvenica se priključila gradovima i općinama koje su odlučile blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza proglasiti sajamskim danom i tako omogućiti trgovcima da rade.

 Odluku o proglašenju blagdana Velike Gospe sajamskim danom donio je crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina, a njome je omogućio prodaju na otvorenom `kao sastavni dio manifestacija i sajamskih događanja`.

'KRUH S BENZINOM' Kako nam je Davor zamijesio kaos: Benzinske počele peći kruh, pred dućanima redovi...

Prigodna prodaja na kioscima, štandovima, tzv. ambulantna prodaja i ostala slična prodaja na otvorenom, kao dio sajamskih događanja i javnih manifestacija može u utorak, 15, kolovoza početi u 8 sati i završiti do ponoći.

 Odluka o određivanju sajamskoga dana objavljena je na službenim stranicama Grada Crikvenice.

APEL GRADONAČELNICIMA Udruga poduzetnika: 'Gospa neka bude sajamski dan kako bi poduzetnici i trgovine radili'

 Crikvenica u ponedjeljak, 14. kolovoza slavi Dan grada, u spomen na dan kada je 1412. godine prvi put spomenuto ime Crikvenice. Uvod je to u obilježavanje i proslavu Vele Gospe, zaštitnice Crikvenice.

 Među gradovima koji su na Veliku Gospu proglasili sajamskim danom su i Pula i Umag.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.08.2023.

    Vrijeđanjem nekoga tko želi raditi je samo pokazatelj nivoa opće i životne kulture. I sada tipkajte minuse do besvijesti.

  • bečar-bečar 10.08.2023.

    sajamski dan = neradni dan!!! pa nek gazda radi ....dok god ne bude tako robovi će morati raditi.

  • 10.08.2023.

    sramota i smijurija i od lokalne i izvršne vlasti ako je praznik ili nedelja nema da itko radi ,trgovci imaju 16 nedelja i neka ih rasporede u ova tri mjeseca turizma.Njihovoj pohlepi i onako nikad kraja a sve se lomi preko potplacenih zaposlenika koji sigurno ne žele sve radne subote,nedelje i praznike cijelu godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare