To je to što me zanima!

Crikvenica: Okupao se u moru po orkanskoj buri

Neustrašivi gospodin ušetao je u kupaćima u more i brčkao se u njemu 15 minuta. Bura koja puše od jutra nije mu nimalo zasmetala...
Vidi originalni članak

Šetali smo rivom kada je pored nas prošao gospodin obučen samo u kupače gaćice. Ušao je u more i otplivao par metara od obale, rekla je čitateljica koja je u srijedu u Crikvenici slikala hrabrog kupača. Iako je taj dan puhala i na mahove orkanska bura ona nije omela gospodina starog 50-ak godina da se osvježi u moru.
- Nismo mogli vjerovati kada smo ga gledali. Plivao je u moru kao usred ljeta, a vodi se zadržao sigurno 15 minuta. Jedan domaći stariji bračni par komentirao je da je čovjek sigurno Rus kad mu hladnoća ne smeta - ispričala je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Malkav 30.09.2008.

    Ma kakav Rus, to mi je susjed i on to radi otkad ja znam za sebe a sigurno i duže. O i samo za vašu informaciju čovijek ima 60-tak godina a zdraviji je nego ja u 20-tima.

  • lety 23.01.2008.

    mislim da je netko pobrkao hrabrost sa GLUPOŠĆU-brčkat se 15 min po orkanskoj buri,a da mu se šta dogodilo onda -ko je kriv lučka kapetanij,ministar,vlada?

Komentiraj...
Vidi sve komentare