To je to što me zanima!

Crkva želi opravdati sredstva uložena u zgradu na Ksaveru

Predsjednik HBK Marin Srakić izjavio je da crkva mora razmisliti kako će opravdati sredstva koja su uložena u zgradu središnjice Hrvatske biskupske konferencije
Vidi originalni članak

Predsjednik HBK, đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić rekao je da crkva mora razmisliti kako opravdati sredstva uložena u zgradu središnjice Hrvatske biskupske konferencije, piše IKA.

Dodao je i kako se ne može zanemariti činjenica da Hrvatska prolazi kroz teška iskušenja i recesiju, a u nekim segmentima se bori za opstanak. Način kako opravdati uložena sredstva naći će ako mudro usklade funkcije, poslanja i zaduženja u Crkvi. 

Inače, zgrada na zagrebačkom Ksaveru dovršena je u vrijeme teške gospodarske krize, pa je dio javnosti crkvu optužio za rasipnost. 


Idi na 24sata

Komentari 27

  • feba 11.01.2012.

    A da opravdate i vaša primanja,vozne parkove,plazma televizore,kompjutere i svu udobnost u kojoj vam žive pripadnici.Hebote i časne voze gala aute.

  • stari mudrac 11.01.2012.

    nadbiskupe srakić, u jednoj biblijskoj uzrečici piše: "ako želiš znati što bog misli o novcu, pogledaj ljude kojima ga je dao!" tu se ne misli na izgled već na njihove stavove, odluke i promišljanja.

  • Velečasni 1 11.01.2012.

    Ne možete vi to gospodo s Kaptola opravdati.Što god rekli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare