To je to što me zanima!

Crkvene nekretnine koriste se kao saloni za masažu i saune?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatikan u svom vlasništvu ima i jedan luksuzni rimski stambeni blok vrijednosti stotine milijuna eura u kojem je bila smještena najveća gay sauna u Europi
Vidi originalni članak

Nekretnine u vlasništvu Vatikana služe kao saune i saloni za masažu gdje svećenici plaćaju za seks, stoji u još jednom od sramotnih izvješća za Crkvu čiji su detalji počeli izlaziti u sklopu afere "Vatileaks".

Navodi se i kako Vatikan vrijedne nekretnine u središtu Rima iznajmljuje po cijenama daleko nižima od tržište vrijednost i. Na taj način vraćaju usluge onima koji su neki dužnosnici Vatikana vjerojatno trebali, piše Independent .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među nekretninama koje se spominju u dokumentu, koji je u javnost plasirala neka od "krtica", su i one u dvije ulice u blizini talijanskog parlamenta kao i solarij kod Piazze Barberini.

Tvrdi se i da vatikanska organizacija Kongregacija za nauk vjere upravlja stotinama nekretnina u Rimu čija se vrijednost procjenjuje na stotine milijuna eura. U vlasništvu  Vatikana je i stambeni blok u Rimu u kojem je bio poznati Europa Multiclub.

Riječ je o najpoznatijoj gay sauni u Europi u kojoj su bile organizirane razne tematske večeri, a sve se promoviralo videom u kojem se dlakavi muškarac svlači i nakon toga odijeva u svećeničku odoru.

Iza ove investicije stajao je kardinal Tarcisio Bertone.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dundu 11.11.2015.

    trebali bi novinari znati što je vatikan a što crkva,ako ne znaju nek pitaju.nisu crkvene nego vatikanske nekretnine tj državne jer vatikann je država a crkva vjerska udruga.vatikan ima i banku koja je na drugom mjestu iza švicarske a neki kažu i br 1.i što mi izdvajamo milione kuna godišnje za vatikan a novinari uporno pišu o crkvi

  • TETEC FRANC 11.11.2015.

    čisti papa septičku jamu,samo mora paziti da ne završi ko papa u kumu 3,ili da ga ne trkne tramvaj na sljemenu po mogučnosti broj 11...

  • AnteBrdo 11.11.2015.

    Mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare