To je to što me zanima!

Crna Gora na rubu građanskog rata: 'Terorizam, neće to moći'

Srpska pravoslavna crkva u mnogome je doprinijela smjeni vlasti u Crnoj Gori i prvom porazu Mila Đukanovića na izborima u tri desetljeća. Brojne čelne funkcije u državi preuzeli su kadrovi bliski SPC-u
Vidi originalni članak

Samo čovjek bez dostojanstva bi sebi dopustio da helikopterskim desantom na crnogorsku prijestolnicu i pod zaštitom pancirnih prsluka dođe u Cetinjski manastir, i da tako osramoti tron sv. Petra Cetinjskog.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 05.09.2021.

    Đukanović je sam kriv za svoj pad. Udario je na srpsku pravoslavni crkvu. Tu je pao, samo to da dirao nije još bi vladao. Sve ga je licemerna Evropa pokrivala, nema veze kriminal, droga, šverc cigara, nema veze pljačka sopstvenog naroda i enormno bogaćenje samo da ne dodju prosrpske stranke. Sa ovim potezom je sebe uništio, ponosan sam na našeg Patrijatha što nisu hteli da pristanu na ucene i pretnje. Toliko naroda u Podgorici ih je podržalo, bilo bi sramno da su propustili pred mrvicom poraženih. Sramno je da crnogorska policija nije mogla da obezbedi odlazak na Cetinje helikopterom, već su to morali uraditi srpski specijalci Kobre. A najsramnije je za ove koji protestuju za ustoličenje mitropolita koje se 800 godina održava na Cetinju, da napadaju srpsku crkvu, a kada sahranjuju bližnje, ne zovu popove crnogorske crkve, već srpske pravoslavne crkve!! Kakvi god da smo Srbi, kao i drugih nacija ima nas svakakvih, al nikada ne bi zabranili muslimanima i katolicima u Srbiji da idu u svoje džamije i crkve. Ovo je još jedna pobeda srpskog naroda u Crnoj gori, i srpske države. Polako ali sigurno Srbija se nudi i postaje sve snažnija. Jeste da nam je diktator na vlasti, za utehu to je najsposobniji političar na balkanu, i koliko god me iritirao za neke stvari, napredak se vidi na svim nivoima. Dok okolne države prilično stagniraju. Nikakav rat više neće biti, u nestanku smo svi hrišćani, ali definitivno se mora raditi na napretku države, ekonomija na prvom mestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare