To je to što me zanima!

Crna lista ISIL-ovih hakera: 'Ubijte ove američke vojnike'

Hakerska skupina koja tvrdi da je povezana s ISIL-om objavila je listu američkih vojnika čiju smrt traže. Pozivaju 'svoju braću muslimane' da ih ubiju u SAD-u
Vidi originalni članak

Hakerska skupina povezana s ISIL-om objavila je popis 100 pripadnika američke vojske koje treba ubiti. Uz imena su objavili fotografije, činove i adrese i zatražili od muslimana u SAD-u da ih ubiju zbog sudjelovanja u napadima na ISIL.

- Olakšali smo vam posao objavom adresa, a na vama je da poduzmete posljednji korak. Što čekate - navodi se u poruci skupine koja se naziva 'Hakerska divizija Islamske države'. 

Iz FBI-a i Pentagona su izvijestili kako istražuju ove prijetnje, ali da ne mogu još potvrditi njihovu autentičnost. Naime, NY Times piše da se ne čini da su informacije hakirane. Čini se da je lista sastavljena od osoblja koje se pojavljivalo u vijestima oko napada na militante, a ima i onih koji nisu imali nikakve veze s napadima. Tako su tu i posade bombardera B-52 iz Louisiane i Sjeverne Dakote, no oni se ne koriste u napadima. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • medicus 22.03.2015.

    pokvarene zamotane sarmice....

  • Sir Crocodile 22.03.2015.

    opasno su se proširili ovi

  • Cort Cort 22.03.2015.

    Ovi nemaju pojma o arapskom jeziku. Pa ne igrajte se sa mojom inteligencijom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare