To je to što me zanima!

Crna nedjelja u okolici Zagreba: Auto sletio s ceste, vozač umro

U dvije prometne nesreće u Zagrebu i okolici, u nedjelju, poginulo je dvoje ljudi. Motorist je poginuo kod Remetinečkog rotora, a vozač automobila je u slijetanju s ceste kod Samobora izgubio život...
Vidi originalni članak

U nedjelju, par minuta iza ponoći, na južnom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu kod stupa javne rasvjete dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

Poginuo je i vozač kod Samobora

U drugoj prometnoj nesreći, u nedjelju ujutro, poginuo je vozač automobila.

- Jedan čovjek je poginuo nekoliko minuta poslije 9 sati u mjestu Galgovo nedaleko od Samobora. Sletio je s ceste na raskrižju ulica Kardinala F. Setera i Brežničke ulice. Policija preusmjerava promet na okolne ulice za vrijeme trajanja očevida - potvrdili su iz policijske uprave zagrebačke.

TRAGEDIJA U ZAGREBU Užas kod Remetinečkog rotora: U sudaru poginuo motociklist

Policija traži svjedoke

Za nesreću u Zagrebu, policija traži svjedoke.

- Danas, 2. veljače, par minuta iza ponoći, na južnom kolniku Jadranske avenije kod stupa javne rasvjete dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motocikl marke Kawasaki ZR 750L u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla - javljaju iz policije.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivaju svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 02.02.2020.

    Crna nedjelja,ponedjeljak,utorak itd. Sve je crno da čovjek ne povjeruje šta se sve u toj napaćenoj državi događa. Boli glava od čitanja.

  • 02.02.2020.

    Ne triba dizat kazne ni te gluposti! Triba lipo smanjit kubikazu, kW snage, tempirat aute da ne idu iznad 120km/h. Jel od kazni kruha nima

  • 02.02.2020.

    Krstio rotor

Komentiraj...
Vidi sve komentare