To je to što me zanima!

Crni vikend na cestama: Deset mrtvih u nesrećama

U Karlovcu i Čakovcu dva su vozača sletjela s kolnika. Kraj Ivankova vlak je naletio na pješaka. U Bjelovaru i Šibeniku poginula su dva pješaka
Vidi originalni članak

Crni vikend na hrvatskim prometnicama odnio je deset života. U Karlovcu i Čakovcu dva su vozača sletjela s kolnika. Na pruzi kraj Ivankova vlak je naletio na pješaka. U Bjelovaru i Šibeniku poginula su još dva pješaka, a vozač iz Čakovca, koji se zabio u metalnu ogradu, preminuo je u bolnici.
U selu Dubovac kraj Nove Gradiške vozač (34) Passatom je naletio na dvije biciklistice. Poginula je 53-godišnja žena, a druga (57) je ozlijeđena i prevezena u novogradišku Opću bolnicu. U sudaru dvaju automobila u nedjelju su na Staroj zagorskoj cesti kraj Zaprešića poginule tri žene. A.P. (34), vozač Alfe Romeo 145 osječke registracije, pretjecao je preko pune linije i frontalno udario u Audi A6 francuskih pločica, koji je vozio D.M. (34).
Putnice iz Alfe, sestre  A.P. (67), R.Č. (70) i K.P. (77) odmah su poginule. Oba vozača teško su ozlijeđena i prevezli su ih u Opću bolnicu Sveti Duh.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare