To je to što me zanima!

Crnogorska manekenka: Ubila bih za Berlusconija, volimo se

Ja sam žena njegovog života. Zaruke s Franceskom su medijska farsa, tvrdi bivša miss Katarina Knežević (22). Kaže i da je njihova ljubav veća od cijele Italije...
Vidi originalni članak

Crnogorska manekenka Katarina Knežević (22) tvrdi da će se bivši premijer Italije, Silvio Berlusconi, oženiti s njom, a ne svojom zaručnicom Francescom Pascale. 

Knežević je prošle godine izjavila da je zaručena za Berlusconija te da živi u njegovoj vili. 

Sada je  za talijanski list Fatto ispričala kako i dalje voli Silvija i kako je Francesca možda dobila jednu bitku, no ona će dobiti rat. 

 - Ja sam žena njegovog života. Zaruke s Franceskom su medijska farsa. Odgovaraju mu jer skuplja političke bodove - tvrdi Katarina. Kaže i da ju Silvijo stalno zove te kako je njihova ljubav veća od cijele Italije. 

 - Za muškarca kao što je on, ja sam spremna ubiti. Umrla bih za njega - kaže Katarina.  

Nicole Minetti, političarka koja je navodno Berlusconiju dovodila djevojke, te Silvijeve djevojke Barbara Faggioli i Imane Fadil, su u telefonskim razgovorima, koje su prisluškivali istražitelji, rekle kako je Katarina luda i opasna te kako zajedno sa starijom sestrom ucjenjuje Berlusconija.  

Idi na 24sata

Komentari 146

  • latica 1234 27.12.2012.

    hahaah jadnica

  • slo72 27.12.2012.

    Da samo vidim koliko ga ti voliš, da preko noči gubi sve milijune koje ima. Ne bi ti ostalo ni za ljubav jednog monaka....

  • aaerts 26.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare