To je to što me zanima!

'Crnoja nanio sramotu svima koji su bili u ratu. Treba otići'

Na Crnoju je pala opravdana sumnja i to je dovoljno da podnese ostavku i da ne sramoti nas i Vladu koja je dobila šansu da nas izvuče iz problema, kaže Erceg
Vidi originalni članak

Ne znam koliko je branitelja u Splitu dobilo besplatno zemljište, ali ovo što se dogodilo s Crnojom nanijelo je sramotu svima koji su bili u ratu, rekao je za N1 Zoran Erceg, bivši hrvatski branitelj i ratni vojni invalid.

Erceg navodi kako je na Crnoju pala opravdana sumnja. 

- To je dovoljno da podnese ostavku i da ne sramoti nas i Vladu koja je dobila šansu da nas izvuče iz problema. Ako Crnoja relativizira ovo i smatra da to nije veliki porezni prijestup jer je to par tisuća kuna... Ako nije problem da je ministar prevario državu za porez i da je MUP-u dao lažnu adresu onda se pitam kada neki prijestup postaje ozbiljan - rekao je Erceg.

'Veliki dio branitelja ne podržava ovakvog ministra' 

Naveo je da veliki dio branitelja ne podržava ovakvog ministra. 

- Meni se prije 10 minuta javio branitelj iz Pule i kaže da je njega sramota da Crnoju nazivaju herojem Domovinskog rata. Ako je heroj samo jer je bio u ratu onda smo svi heroji. Ako smo svi heroji onda nije nitko. Ako relativiziranjem heroja rata dovodimo do zaključka da nije nitko heroj, postavlja se pitanje tko je onda zločinac. Tko je krao u privatizaciji. Tko je činio zlo dok smo se mi borili za državu. Ako relativiziramo ustaše i njihovo  djelovanje onda mi dajemo plodno tlo za relativiziranje zločina i krađe u privatizaciji. Meni je važno tko se bogatio za vrijeme rata. Važno je da se ustanovi u slučaju Crnoja što je istina. Volio bih kad bi izišao u javnost da sačuva obraz Oreškoviću i bilo bi lijepo da skine teret koji je stavio na leđa Vladi - poručio je Erceg.

'Registar izdajnika je sramotan'

Osvrnuo se i na Crnojinu najavu o registru izdajnika.

-  Registar izdajnika je sramotan i to da se takva vrlo zločesta manipulacija pusti u javnost... Ona je opasna i uvodi nesigurnost jer se postavlja pitanje kriterija. O Matiću su šatoraši govorili kao izdajniku. Ja ne želim da on bude na tom registru, a postoje velike šanse da bi mogao dok s druge strane da Crnoja mladima bude uzor, a to ne bi trebao biti - napominje Erceg za N1 televiziju.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • mata iz inata 28.01.2016.

    već sam rekao KARA MARKO sve nas

  • centarfor 28.01.2016.

    Ne znam da li je dotični uopće bio u ratu ali to je za ovaj slučaj manje bitno. Što vrijedi da je netko bio u ratu kada se ponaša ovako kao Crnoja i još sada radi probleme i Oreškoviću i Ka.amarku i neće sam odstupiti. Što će utvrditi pravnici koji pregledavaju dokumentaciju? Da je kredit dobiven od Ministarstva branitelja trebao iskoristiti u roku od godine dana, a nije, a prema ugovoru s bankom u roku od tri godine, i opet nije. Da je prijavljen na adresi dašćare a to nije bilo moguće (treba odgovarati i službenik koji je to po nečijem pritisku napravio? Tko će odgovarati na sudu što je dobio upis u gruntovnicu 1/1 a nije smio jer je zemlju trebao vratiti gradu Samoboru. Izbjegavanje plaćanja prireza je kažnjivo. Ovakvih pitanja ima još desetak. Gospodine Crnoja, budući da ste sve ovo napravili protuzakonito, pomognite Gospodinu Oreškovići i Kmarku i GHDZu i Hrvatskoj i dajte ostavku.

  • red knight 28.01.2016.

    nije što ti kaže nego tko ti kaže.e moj erceg ostade ti štaka na rivi.nisam za prebrojavanje krvnih zrnaca ali jesam za objavu pljačkaške privatizacije i onih koji su to učinili,jesam za objavu onih koji su napadali i ubijali po RH jer ne može se abolirati četnika koji je ubijao,pljačkao,silovao,palio po RH.svi smo mi svjedoci raznih pupovaca,stanimirovića,grčića,srpskih pravoslavnih popova.to i takvo treba osuditi i biti dosljedan, ane se bahatiti.neka pravna država uradi sve po zakonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare