To je to što me zanima!

Croatia Airlines u gubitku 38 mil. kn za prvi kvartal

Takav rezultat je planiran s obzirom na tržišne i gospodarske okolnosti u razdoblju koje obuhvaća sezonalno zimski slabiji promet i popunjenost
Vidi originalni članak

Croatia Airlines prvo je ovogodišnje tromjesečje završila s neto gubitkom od 38,22 milijuna kuna, što je 72 posto veći gubitak nego u istom razdoblju prošle godine, podaci su iz financijskog izvješća te tvrtke sa Zagrebačke burze. Takav rezultat je, prema ocjeni iz komentara izvješća, planiran s obzirom na tržišne i gospodarske okolnosti u razdoblju koje obuhvaća sezonalno zimski slabiji promet i popunjenost. Prihodi iz poslovanja od 311,58 milijuna kuna manji su za 5 posto u odnosu na lani. Prihodi od putničkog prometa manji su 10 posto.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 19.05.2009.

    Turistička destinacija kao što je Hrvatska u cilju popunjavanja turističkih kapaciteta mora razmišljati o prenamjeni karaktera nacionalne avio kompanije. Obzirom na zdravstveno stanje avijacije ona nije ni za što drugo nego za niskobudžetne letove koji će produžiti sezonu i tako omogućiti si i eventualno subvencije samih hotelijera pa i države.

  • amex 19.05.2009.

    Pa dr.Ivo je postavio svog direktora, \"jako\" sposoban čovjek, \"zna se\" kako to ide......

Komentiraj...
Vidi sve komentare