To je to što me zanima!

Crveni križ stigao u pomoć: Sirijskim selima donijeli hranu

Pripadnici Crvenog križa izbjeglim stanovnicima dostavljaju prijeko potrebnu hranu, deke i potrepštine za osobnu higijenu. Cilj im je još u nedjelju ući u četvrt Baba Amr
Vidi originalni članak

Crveni križ počeo je danas ujutro dostavljati pomoć selima u blizini sirijskog Homsa te planiraju pomoći i obiteljima koje su pobjegle iz četvrti Baba Amr u skloništa, izvijestili su iz Crvenog križa, a donosi Reuters.

– Crveni križ i aktivisti sirijskog Crvenog polumjeseca počeli su pomagati stanovinicima sela Abel koje je tri kilometra udaljeno od Homsa – rekao je glasnogovornik Crvenog križa Hicham Hassan.

– Plan nam je pomoć proširiti i na obitelji iz al-Inshaata i al-Tawziija. Ovo je veliki napredak, no želimo već danas ući i u četvrt Baba Amr – rekli su u Crvenom križu.

Pripadnici Crvenog križa stanovnicima dostavljaju hranu, deke i potrepštine za osobnu higijenu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Univerzum 04.03.2012.

    čitam kako kinezi više nežele podržavati Assadov režim zbog pokolja, a sada kad završe i ruski predsjednički izbori, na redu bi bilo da se ova tragedija jednom zauvijek završi bez veta u vijeću sigurnosti Kine i Rusije.

  • nevidljiv_ca 04.03.2012.

    hahahhaha najbolja mi je fotka br 3 Pripadnici Crvenog Kriza stanovnicima donose hranu a na fotki je terrorista sa RPG-ijem :)

  • koza 04.03.2012.

    Svaka čast svim humanitarcima,ali nije mi jasno kakve ste ili bolje rečeno čije ste vi novine... Englezi, pa čak i Amerikanci su objavili da je u Homsu uhvaćeno 100-tinjak francuskih plaćenika....To su objavili kao veliki skandal i umješanost Europe (Francuske)u izazivanje sukoba u Siriji.... Pa nismo mi Francuzi ili Ameri da nam se moraju sakrivati takve stvari.... Zar vaš posao nije izvještavanje o događajima ,a ne sakrivanje (cenzura)... Zato svaki dan pišete kakvu guz*cu ima Soraja ili sl. šlape...

Komentiraj...
Vidi sve komentare