To je to što me zanima!

Čučić zlostavljao ženu, od zatvora bježi u Francusku?

Ljubomir Čučić, bivši hrvatski diplomat, trebao jeu ponedjeljak početi izdržavati zatvorsku kaznu jer je tukao suprugu. No on je u Reimsu, Francuskoj
Vidi originalni članak

Svakodnevno je tukao bivšu suprugu Magali Boers, čak i dok je bila trudna, utvrdio je sudac i kaznio Ljubomira Čučića s godinu dana robije. Iako je kaznu u ponedjeljak trebao početi izdržavati, Čučić je bio u Reimsu u Francuskoj. Glasnogovornica Županijskog suda u Sisku objasnila je kako su Čučiću u ponedjeljak odbili zahtjev za odgodom služenja kazne, koji je poslao u petak pred kraj radnog vremena suda. Ipak, odgodili su izdržavanje kazne do 5. studenog kako bi Čučić mogao primiti rješenje. Sud je već odgađao Čučiću izdržavanje kazne. Glasnogovornica sisačkog suda rekla je kako daljnjih odgoda više nema. Čučić to nije htio komentirati.
- O tome ne bih govorio. Jedino mi je važno gdje su moje dvije kćeri - rekao je Čučić.
Ako se bivši hrvatski veleposlanik u Belgiji ne pojavi u zavodu za dijagnostiku zatvora u Remetincu, u Zagrebu, sud će naložiti policiji da ga privede. U slučaju da ne uspiju, tj. ako Čučić ostane u Francuskoj, sud će izdati i međunarodnu tjeralicu. Čučić je, osim hrvatski, i državljanin Francuske.

OGNJEN ŠIMIĆ POBJEGAO U BIH
Riječki kardiokirurg Ognjen Šimić nepravomoćno je osuđen na devet gopdina zatvora zbog uzimanja mita od pacijenata. On se na izricanju presude nije pojavio. Kasnije se saznalo da je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, čiji je državljanin. Suci iz BiH su ga odbili izručiti jer ne izručuju svoje državljane.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_21090 28.10.2008.

    Ako je jedini koji je zlostavljao ženu,treba ga osuditi doživotno. Pa koliko zlostavljaća hoda po našim ulicama,trebalo bi praviti nove zatvore,da bi ih mogli strpati sve u zatvor. Ubjeđena sam da pravosuđe vrlo često donese krivu procjenu. Koradeov sin je premlat5io svoju ženu,pa su ga pustili,opasan je po okolinu,ali čeka se da nekoga ubije,da ga proglase ludim,pa kažu da nemaju ustanovu za takvog psihopatu. Koliko znam Čučić nije opasan po okolinu,borio se za svoju djecu,pa ga osudiše.

  • verudela 27.10.2008.

    E dečki,dečki. Koji vas vrag tjera da lovite strankinje. Ne samo da su razlike u mentalitetu velike, nego su često i nepremostive. Iskreno, vjerujem da ga je ova žena \"nasadila\" i žao mi ga je.

  • majstorović 27.10.2008.

    Ajme gosp Čučiću pa ne idete na godišnji, nego na odsluženje kazne. I to zasluženo. Ne mogu shvatiti da to uopće postoji, dajte im da biraju kad će odslužiti kaznu. Ova država i zakon i sudstvo....pa sve je u k....

Komentiraj...
Vidi sve komentare