To je to što me zanima!

Čudo neviđeno: 'Umjetnička duša' klavir zamijenio maljem

Na Facebooku je objavljena fotografija na kojoj Josipović u odijelu razbija zid, što je potpuno netipična poza za bivšeg predsjednika koji vodi stranku Naprijed Hrvatska
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Ivo Josipović se najviše volio fotografirati s klavirom i tako je naglašavao svoju umjetničku stranu, ali sada je u ruke uzeo malj. 

Njegov tajnik stranke je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj Josipović u odijelu razbija tim teškim čekićem zid, što je potpuno netipična poza za bivšeg predsjednika koji sada vodi stranku Naprijed Hrvatska.

 - Nisam srušio cijeli zid, samo sam napravio prve udarce. Ostatak sam prepustio majstorima koji se više od mene razumiju u preuređenja - rekao nam je Josipović.

Rupu u zidu je napravio u svojim novim stranačkim prostorijama u Ulici Pavla Hatza u Zagrebu. Gradonačelnik Milan Bandić je ove godine njegovoj stranci odobrio korištenje gradskog prostora od skoro 200 četvornih metara. Plaćat će za njega manje od tisuću kuna mjesečno. U istoj zgradi, Bandić je dao i prostorije Reformistima Radimira Čačića koji su u kolaciji s Josipovićem.

- Dobili smo dozvolu za uklanjanje jednog zida. Prostor je prilično ruiniran i trebat će ulaganja dok ga ne stavimo u funkciju - kaže Josipović.

5 razloga zašto svaka mama treba brzo otići u Metro

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Pero Konta 17.10.2015.

    treba milanoviču dati da punu godinu obavlja najteže i najprljavije fizičke poslove a plačati ga po najnižoj plači za to radno mjesto. slati ga da se gura u razne redove i ne dozvoliti mu pravo na žalbe.

  • Pero Konta 17.10.2015.

    bravo majstore. ali probaj to raditi samo 1 god. pa "možda" uvidite da ljudima trebaju puno veče plače.

  • 17.10.2015.

    Ivo ugledaj se na Rojsa on je za kampanju bio bagerom potaracao kuću a ti jadni zid od knaufa,tjah

Komentiraj...
Vidi sve komentare