To je to što me zanima!

Čudo u Francuskoj: Sandra pomiče ruke i nožne prste!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stolnotenisačica Sandra Paović (26) stradala je u teškoj prometnoj nesreći u petak. Njen kombi je sletio s ceste, a ona je ostala u smrskanom vozilu
Vidi originalni članak

Stolnotenisačica Sandra Paović počela je micati ruke i nožne prste u bolnici u francuskom Rouenu. Prema riječima njezine majke Marije, koja se u utorak ujutro čula s francuskim liječnicima, Sandrino zdravstveno stanje počelo se bitno poboljšavati. Nakon pregleda najboljih francuskih neurologa i neurokirurga u ponedjeljak, odlučili su ne obavljati nove operacije na Sandrinoj kralježnici.
Sandra Paović stradala je u teškoj prometnoj nesreći u petak ujutro. Putovala je kombijem iz Caena sa suigračicama iz kluba Mondeville, u Pariz, odakle su trebali letjeti u Krakow na utakmicu protiv poljskih prvakinja. No kombi je sletio s ceste. Vozač i tri Kineskinje koje igraju za Mondeville prošli su gotovo bez ogrebotine. Sandra Paović, koja je u trenutku nesreće spavala na stražnjem sjedalu kombija, ostala je ležati u smrskanom vozilu. Izvlačili su je iz kombija više od sat vremena. Odmah su je prebacili u najbližu bolnicu u Rouenu. U utorak je Sandru u bolnici posjetio i otac Mišo, koji će ondje ostati tri dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • flocky 04.02.2009.

    Prekrasna vijest... Bas mi je drago... :) Svi smo uz tebe...

  • Keksolino 03.02.2009.

    Ajmo Sandra, ne daj se !!!!!!!!!

  • boresky 03.02.2009.

    Hvala dragom Bogu!!Nek ozdravi i neka ovo što prije prođe!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare