To je to što me zanima!

Čudom je živ: Penjao sa na stup, spržio ga strujni udar

Mladića (17) stresla je struja s električnog dalekovoda na koji se popeo. Pao je s visine od četiri metra. Teško ozlijeđenog pronašli su ga slučajni prolaznici
Vidi originalni članak

U petak oko 22.30 17-godišnjak se penjao na električni stup na željezničkoj pruzi na zagrebačkoj Trešnjevci.

Na četiri metra od tla stresla ga struja. Sve je zaiskrilo, a od siline strujnog udara mladić je doslovno odletio i pao na tlo.

Teško ozlijeđenog pronašli su ga slučajni prolaznici. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju.

Iako ima teške ozljede - opekline, ogrebotine i natučenja - nije u životnoj opasnosti. Liječnici u zagrebačkoj Klinici za dječije bolesti sanirali su mu opekline, ali će nekoliko dana morati ostati na promatranju da se stanje slučajno ne zakomplicira

Na stupovima se nalaze bakreni kablovi koji čine mrežu koja strujom napaja vlakove. Policija ne zna je li u pitanju bio nepromišljeni čin ili je mladić krenuo u potraga za bakrom čijom bi prodajom mogao zaraditi. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • VugeerZgd 15.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • šiš 05.05.2013.

    Šta sve neće past na pamet toj djeci.

  • mrAntonio 05.05.2013.

    sve zbog bakra... stvarno taj bakar ima čudnu i privlačnu moć...

Komentiraj...
Vidi sve komentare