To je to što me zanima!

Culeju oduzeli oružje: 'Ne brine me, a vi svoje bolje čuvajte...'

Policija mu je oduzela oružje jer je protiv njega u tijeku postupak na Općinskom sudu u Vukovaru zbog razbijanja ćiriličnih ploča. Culej posjeduje lovačke puške i dva pištolja
Vidi originalni članak

Stevi Culeju, saborskom zastupniku HDZ-a policija je u utorak ujutro oduzela oružje, a on je o tome javnost obavijestio na Facebook statusu. Oduzimanje oružja dio je procesa koji se protiv Culeja vodi Općinskom sudu u Vukovaru.

Culej je objasnio kako ima dozvolu za nošenje oružja jer je lovac. Uz lovačke puške, posjeduje i dva pištolja. Jedan mu je od pokojnog brata, a drugi je dobio za zasluge u Domovinskog ratu, piše tportal.

Policija mu je oduzela oružje jer je protiv njega u tijeku postupak na Općinskom sudu u Vukovaru zbog razbijanja ćiriličnih ploča. 

- To je klasična radnja koja se mora učiniti i vezano je uz one postupke u Vukovaru oko ploča, a jutros su mi došli. To je normalno i zakonito i bez problema je sve prošlo. Kada se postupak okonča, oružje će mi vratiti

Na zahtjev vukovarskog suda Culeju je krajem prošle godine skinut saborski imunitet. On je tada o svemu rekao da optužen u montiranom procesu kao u nekim bivšim vremenima.

- Time nas se obilježava kao neke koji huškaju, kako bi se na nama ostavila ljaga. To je specijalni oblik borbe koja se nastavlja protiv branitelja - kazao je tada uz pitanje kakav je to Vukovar koji progoni branitelje, ali ne i zločince koji žive među žrtvama.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Jalas 13.10.2019.

    Što ne ode u Istru i ne porazbija znakove sa Talijanskim natpisima. I oni su nas napadali kao fašistička država

  • krao_sam_1 30.08.2017.

    Jedan je Stevo. Glogi,boli li te kaj si Pal u zaborav

  • liliana 30.08.2017.

    Super,razoružavajte nas kao i 90.te

Komentiraj...
Vidi sve komentare