To je to što me zanima!

'Čuo sam da se sprema nova knjiga, autori su Ivo i Nadan'

Jučer samo bio u Zagrebu na Interliberu i tamo čuo da se sprema jedna nova knjiga koja će biti hit, bit će urednička, kompilirat će je Karamarko i Vaso, kaže ministar
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović, u nedjelju se na 6. izbornoj konvenciji riječkog SDP-a ponovno obrušio na HDZ.

- Jučer sam bio u Zagrebu na Interliberu i tamo čuo da se sprema jedna nova knjiga koja će biti hit, bit će urednička, kompilirat će je, naravno, Karamarko i Vaso, poznati kompilatori, da ne kažem plagijatori, a autori će biti Ivo i Nadan. Knjiga će se zvati "Kako smo krali, a ništa nismo znali, vidjeli, čuli. Naši su računi puni, a u Hrvatskoj su na nuli" - rekao je Jovanović, javlja Dnevnik.hr. Ministar je aludirao na izjavu glavnog tajnika HDZ-a, koji je rekao da će novi diplomski rad napisati na temu kriminala na tržnicama u Rijeci. 

Jovanović ističe i kako su Ivo Sanader i Nadan Vidošević građane Hrvatske smatrali budalama i ovcama, a zaključio je opet kako je ta stranka opustošila Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • leoirex 18.11.2013.

    U ovoj Vladi niti jedan ministar ili ministrica nisu mi simpatični, jer su svi nesposobni i ne rade ništa u korist države i naroda, ali ovaj Jovanović postao mi je noćna mora. Kad ga vidim ovako spetljanoga i smotanoga na slici, treba mi barem 24 sata da se vratim u normalno stanje.

  • kormilar 18.11.2013.

    Ministre Jovanović, ne glumite ovom ispaćenom narodu. Vama ovakvi slučajevi (Sanader, Vidošević, Šola i dr.) služe samo za diskvalifikaciju HDZ-a i dobijanje izbornih poena. Naime, vaši su na vlasti već više od dvije godine, a što ste vi učinili za njihovo otkrivanje i sankcioniranje? Gdje su vam zakoni, koji bi ovakve pljačke hrvatskog naroda i države postrožili i izjednačili sa činom veleizdaje, a ne da vam se događa da osumljičeni odlaze u pritvor sa smješkom? Zahvaljujući svim prošlim i sadašnjim vladama Hrvatska je i došla u ovako tešku situaciju. Zatvarale su oči na pljačke, dok istovremeno nisu ni prstom mrdnule za razvoj gospodarstva.

  • ujo66 18.11.2013.

    Mislim da ne postoji srbin koji je svojom pojavom i iritantnim nastupom odvratniji i ruzniji od ovoga necovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare