To je to što me zanima!

'Čuo sam vrisak': Student pao niz stijene na Trsatu i poginuo

RIJEKA: Student (21) se jutros oko 4 sata, zbog neopreznog hodanja po rubu stijena uz Trsatske stube, okliznuo i pao s trinaest metara visine. Poginuo je na mjestu...
Vidi originalni članak

Student (21) se jutros oko 4 sata neopreznim hodanjem po rubu stijena uz Trsatske stube (Stube Petra Kružića) okliznuo se i pao s trinaest metara visine, piše Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO:

O nesreći je Hitnu pomoć obavijestio njegov prijatelj koji se i nalazio s njime u društvu, no, nažalost liječnička ekipa je mogla samo konstatirati smrt.

I policija je izvještena o događaju i nakon očevida utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju. 

Tijelo nesretnog mladića koji je iz okolice Ravne Gore, a studira u Rijeci, prevezeno je na Zavod za sudsku  medicinu i kriminalistiku zbog utvrdivanja uzroka smrti.

'Djevojka je neutješno plakala'

Pred zoru me probudio vrisak i jauk neke djevojke i dozivanje momka koji je bio s njom. Djevojka je neutješno plakala i nešto govorila, ali nerazumljivo, kroz suze. Mladić koji je bio s njom tješio ju je. Mislio sam da će proći stubama prema Trsatu, ali stajali su kod kapelice na početku Trsatskih stuba. Gledali su preko zidića stuba.

Pomislio sam, nije valjda netko pao preko zida, jer ako jest crno mu se piše. Nakon nekog vremena došli su vatrogasci i gladali kako da dođu do unesrećenog, jer preko stuba nisu mogli. Mislim da su morali ići kroz ulaz neke od zgrada u Ulici Franje Račkoga - rekao je za Novi list jedan od stanara na Trsatskim stubama, koji živi u blizini mjesta tragedije.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • merida_1 13.03.2017.

    Pa što je taj pametnjaković tražio na zidu,šta mu škale nisu bile dovoljne i to još u 4 sata ujutro,sigurno je bio jako trezan,student bez pameti kao i društvo oko njega..

  • trinker 11.03.2017.

    Dobro da nije nekog nevinog povukao za sobom

  • Kuhača 09.03.2017.

    Koliko je mladih poginulo u ratu da danasnji mladi zive normalnim zivotom ,a sto je ovo?Nesreca za nesrecom....tuga za tugom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare