To je to što me zanima!

Cura (21) tvrdila da je mladić (15), iskorištavala maloljetnice

Žena iz Virginije rekla je policiji da je 15-godišnji mladić, a optužili su je za seksualno zlostavljanje nakon što su je u šumi uhvatili s maloljetnicom
Vidi originalni članak

Žena iz Virginije rekla je policiji da je 15-godišnji mladić, a optužili su je za seksualno zlostavljanje nakon što su je u šumi uhvatili s djevojkom (15), piše Daily Mail.

Policajci iz York-Poquosona zaprimili su dojavu da netko vrišti u šumi. Tamo su zatekli neimenovanu djevojku i navodno 15-godišnjeg mladića Setha Walkera. Uskoro su utvrdili da je taj identitet lažan i da je riječ o djevojci Stephanie Griffith koja ima 21 godinu. 

- Utvrdili smo da je Griffith bila u seksualnom kontaktu s 15-godišnjakinjom i nekoliko puta ranije - izvijestila je policija. Žrtva je znala da je Griffith djevojka, ali ne zna se je li znala njezinu stvarnu dob. Također, vrisak je, čini se, bio posljedica pokušaja uhićene da probuši pupak djevojci. 

Djevojke su postale prijateljice prije nekoliko mjeseci, a tijekom vremena njihova veza je postala seksualna. Osim za seksualno zlostavljanje, policija Griffith tereti za zločine protiv prirode i za stavljanje piercinga maloljetnici. 

Istražitelji sada pokušavaju doznati je li zlostavljala i druge maloljetnike, a vjeruju da postoji velika mogućnost za takvo nešto. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • luka nola 25.09.2013.

    Deset minuta sam buljila u naslov i osjećala se ko zadnji debil jer ništa nisam kužila,a onda sam shvatila tko je ustvari debil.Žalosno na koje je grane spalo ovo apsurdno novinarstvo i tko sve radi u novinarskoj branši,a mladi i talentirani ljudi sjede kod kuće i žale što su se uopće rodili

  • komentator s marsa 24.09.2013.

    može li mi neko dati link od verzije članka na kineskom imam osjecaj da cu prije razumjeti.

  • mama2misa 24.09.2013.

    Prvo mi je trebalo jedno tri minute da skužim o čemu se radi.onda piše da je optužena za zlostavljanje a na kraju da je optužena za pearcing i lezbijstvo(zločin protiv prirode)..ovdje je netko lud a mislim da to nisam ja....ili je crno ili je bijelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare