To je to što me zanima!

Cura apsint pije kao vodu, dnevno popije i litru votke

Jamie-Lee Day (17) kaže da bi prije kupila votku, te se hvali da apsint pije kao vodu. Tinejdžerka svaki dan popije litru votke i osam limenki piva
Vidi originalni članak

Britanka Jamie-Lee Day (17) svoj mjesečni džeparac troši na alkohol. Kaže kako bi prije kupila votku, te se hvali da apsint pije kao vodu. Jamie svaki dan popije litru votke i osam limenki piva. Piti je počela sa 12 godina, a zbog problema sa alkoholom je odustala i od škole jer pijana nije mogla pratiti nastavu. Gotovo svaki put dok bi bila pijana, Jamie bi se potukla. Priznaje da joj alkohol treba u životu, te da bi radije pila nego pojela nešto.
- Majka se brine. Ne zna što bi napravila sa mnom. Ostavlja mi novac za alkohol jer vidi da mi je potreban - rekla je Jamie za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • makarska 07.05.2009.

    glupi britanci. to su neki neskolovani nekeri is slama.

  • 07.05.2009.

    Vješanje....

  • koki_753 07.05.2009.

    ma to kaj bi joj ja dala pare za cugu..oš pit? odi radit,tak i tak ne ide u školu, pa joj nakon 8 il 12 sati posla neće bit do absintekića..a uostalom,stara ju je mogla vec poslat u neku privatnu kliniku za odvikavanje,kolko joj je nadavala novaca..ak je to sve uopce istina,..makar sumnjam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare