To je to što me zanima!

U šetnji Ilicom: Ivan Pernar prede kraj nje kao pitomi mačić

Saborski zastupnik Ivan Pernar se lani sam pohvalio na društvenoj mreži kako je novu ljubav upoznao na Stomatološkom fakultetu gdje je bivšu djevojku vodio da popravi zub
Vidi originalni članak

Najpopularnijeg člana Živog zida, a zadnju godinu i zastupnika Ivana Pernara ili nosi saborska straža ili vodi djevojka ulicama grada.

Sretno je zaljubljen barem godinu i pol, a u vrućem stisku ruke uhvatio ih je naš čitatelj dok su šetali zagrebačkom Ilicom. Pernar se lani sam pohvalio na društvenoj mreži kako je novu ljubav upoznao na Stomatološkom fakultetu gdje je bivšu djevojku vodio da popravi zub. Tako ih je njezina zubobolja spojila.

Pernar svoju bolju polovicu silno hvali. Ona ga vozi, kuha mu, pere, pegla, čisti, sprema i popravlja zube, dok je on u Saboru.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • VOLBEAT 06.07.2018.

    Neka vam je sa srećom...

  • _l_ 06.07.2018.

    bio i ja na faxu, u Gundulićevoj....vidio dvije dobre...za ženit odmah, a zubarica mi bila...uffff bonbon, zgodna, nježna...ništa me nije boljelo....

  • Dani14 06.07.2018.

    Dajte više zaposlite u novine nekog hrvata i još da je donekle pismen. Ovo prelazi sve granice. Iz koje zemlje uvazate novinare da ne znaju pisati. Nek nam i propadne država uz takve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare