To je to što me zanima!

Cura vozila 8 sati da dođe na veliki prosvjed u Zagreb

POKUPILI SIMPATIJE: Bruno (7) iz Virovitice bio je najmlađi prosvjednik, a Gordana Grubačević(18) jedina traktoristica. Ona već 2 godine vozi traktor
Vidi originalni članak

Gordana Grubačević (18) iz Velikih Grabičana kraj Koprivnice oduvijek je promatrala kako joj se stric muči obrađivanjem zemlje, vožnjom traktora te brigom za 80 krava. Odlučila mu je pomoći, napustila je gimnaziju i već godinu dana radi za strica, a dvije godine vozi traktor. Na prosvjedu u Zagrebu pred Ministarstvom poljoprivrede bila je jedina traktoristica. Odlučna u nastojanjima da ostvari prava veće cijene otkupa mlijeka, hrabro je svoje kolege mljekare pratila od srijede u 6 ujutro do 14 sati poslijepodne. Unatoč napornom putu bila je dobro raspoložena, a veselo je ispričala da joj nije bilo teško voziti do Zagreba jer je u životu navikla na težak fizički rad.
- Mljekarstvom se želim baviti cijeli život i nije mi žao što sam napustila gimnaziju. A ni traktor mi nije teško voziti - rekla je veselo Gordana, te povjerila da je sretna što su mljekari uspjeli ostvariti svoje ciljeve.  Najviše simpatija pokupio je Bruno (7) iz Virovitice, koji je propustio posljednji dan škole da bi s ocem bio na prosvjedu u Zagrebu.  Učenik prvog razreda silno je želio u Zagreb, a od uzbuđenja nije mu se spavalo ni oko  ponoći. Veselo je trčkarao s kaubojskim šeširom koji je dobio od prosvjednika, Za razliku od svih ostalih prosvjednika koji su noć sa srijede na četvrtak proveli u traktorskim kabinama i na asfaltu, Bruno je s ocem prespavao u stanu kod rodbine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • direktor 18.06.2009.

    mozes i poslije skole vozati traktor, j... te traktor!

  • Dario 30 12.06.2009.

    takvu treba zeniti odma :)

  • jasy 12.06.2009.

    bolje da si skolu zavrsila pa onda vozaj traktor ..seljanka se rodila i seljanka ostaje hihi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare