To je to što me zanima!

Cure su lude za njim: Pustile suze i snimile savršeni selfie

Jedan od najpoznatijih YouTube kanala u Hrvatskoj je thelazyWave. Kreatori kanala su Davor i Petra. U nešto više od godinu dana skupili su preko 20.000 sljedbenika
Vidi originalni članak

Kako bi proslavili prvi rođendan kanala  Davor (17) i Petra (15) odlučili su sa svojim prijateljima YouTuberima organizirati druženje s fanovima po Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovog vikenda niti kiša nije spriječila na stotine fanova koji vjerno prate YouTubere da dočeka, zagrli i poljubi svoje uzore. Davor, Petra i ostali YouTuberi spremno su pozirali s fanovima za savršenu uspomenu - selfie. Bilo je tu i suza radosnica, jer kako bi i vi reagirali kada vidite svoje omiljene zvijezde.

Na druženjima pridružili su im se i drugi blogeri Maša s kanala Mashin’theBeauty , Andrea s Bibi Andy , Nika s xfabniksx, a uskoro će im se pridužiti i Joshua Cirjak sa istoimenog kanala.

Gradovi koje će uskoro posjetiti:

Od 31.10. hrvatske YouTubere možete upoznati u Rijeci, Puli, Poreču, Zadru Šibeniku, Splitu, Osijeku, Požegi, Vinkovcima i Vukovaru.

24.10. ovi YouTuberi stižu i na Balkan Tube Fest u Beograd. Radi se o najvećem okupljanju blogera s Balkana i njihovih fanova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Britvaa 13.10.2015.

    Pojma nemam.

  • Zeleni_Zub 13.10.2015.

    www.kruhabezlopate.com

  • Konj S Hvataljkama 13.10.2015.

    nikad cuo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare