To je to što me zanima!

Curica (12) vozila 20 km i spasila život svom djedu

Georgeu je pozlilo dok je na izlet vozio unuke. Vrludao je cestom. Unuka Anna (12) rekla mu je da stane, sjela za volan auta i krenula u bolnicu
Vidi originalni članak

George Scheuering odvezao je unuke Zaka i Annu na izlet u planine u zapadnoj Virginiji. George dijabetičar, počeo se znojiti i slabo osjećati. Automobilom je vrludao po cesti, a vid mu se mutio. Razina šećera mu je naglo pala. Anna (12) je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke. Rekla je djedu da zaustavi automobil i da će ih ona odvesti u bolnicu. Djevojčica je vozila 20 kilometara, dok je djed nekoliko puta padao u nesvijest i dolazio k sebi. Zak je nazvao tatu i obavijestio ga da Anna vozi bolesnog djeda.
- Bio sam u šoku čuvši da Anna vozi automobil. Pomislio sam, Bože pa ona je dijete. Bojao sam se za djecu i oca - rekao je Annin i Zakov otac. Vrlo brzo Anna je naišla na benzinsku postaju i zamolila zaposlenika da joj pomogne. Muškarac je odmah nazvao liječnike, koji su Georgea prevezli u obližnju bolnicu.
- Nisam mislila da ću uspjeti, ali sam znala da moram nešto napraviti - kaže Anna. Djed George obećao je odužiti se Anni, kupit će joj auto čim postane punoljetna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_2858 20.01.2010.

    haha dedu bi oduzeli :D

  • shorty 20.01.2010.

    amer27 predobar komentar!!Baš sam se nasmijala!!:))))

  • amer27 20.01.2010.

    Da je mala vozila ovako kod nas bum eto ti 5 000 kuna kazne oduzimanje i dede i auta i buduće vozačke !!! Kada mi znamo najbolje !! Bravo naš mup !!! Izbljuvvvv...

Komentiraj...
Vidi sve komentare