To je to što me zanima!

Curica (13) zatrudnila je s muškarcem u braku i rodila

Policija je prijavila muškarca (25) s kojim je ona ostala trudna. Nakon poroda je položila zaostalo gradivo. S veseljem pokazuje slike bebe u školi
Vidi originalni članak

Djevojčica (13) iz malog mjesta u Međimurju ovih se dana vratila u školsku klupu. Nakon što je ostala trudna na završetku šestog razreda osnovne škole, u studenom je rodila dječaka teškog 3330 grama. Položila je zaostalo školsko gradivo te sada ide u sedmi razred. U školi s veseljem pokazuje prijateljicama slike svoje bebe.
- Jako nas je šokirala ta vijest jer je ona ipak samo dijete. Čuli smo glasine da je trudna, no ona je to uvijek opovrgavala. Ubrzo smo shvatili da je sve istina. Malo je fizički jača, pa je trudnoću bilo teško zamijetiti. Bili su to teški dani jer živimo u maloj sredini, pa su ljudi svašta govorili - rekla je majka curice.
Ravnateljica škole potvrdila je za Večernji list da je curica skrivala trudnoća do posljednja dva mjeseca. Najviše je s njom, kaže, radila defektologinja, a omogućili su joj polaganje gradiva bez dolaska na nastavu.
- S njom smo sve proživljavali, i teške i sretne trenutke. Sve smo prihvatili kako bi njoj bilo što bezbolnije. Njezin sin, a naš unuk, novi je član obitelji. On je zdrav i veseo tromjesečni dječačić i o njemu se svi brinemo. Ne razmišljamo o tome tko je otac, važno nam je da dijete normalno napreduje i da kći nastavi školovanje. Mislim da je to jedini pravi put. Mi smo poštivali njezinu volju da rodi dijete. Znam da je postojalo i drukčije rješenje, no odabrala je život - rekla je mama jedne od najmlađih rodilja u Hrvatskoj.
No, policija je saznala tko je otac. Otkrili su da je djevojčica ostala trudna s oženjenim 25-godišnjakom protiv kojeg su podnijeli kaznenu prijavu. Prošle godine u Hrvatskoj je rodilo 1777 djevojaka od 16 do 19 godina, od čega su 73 rodile u Međimurju. Tijekom 2008. godine u Hrvatskoj je rodilo 11 djevojaka mlađih od 15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Malkavian 20.01.2010.

    @messisa, tu si u pravu..nekad i te cure znaju izazivat, jer to je pritisak društva i onda one uvijek ispadnu žrtve..znaju one jako dobro koje su posljedice sexa, ali ih nije briga, kad zatrudne, onda viču upomoć...e sad je kasno.

  • Malkavian 20.01.2010.

    Prvo: problem edukacije Drugo: to je pedofilija Treće: seks nije bez posljedica četvrto: taj frajer bi trebao u zatvor. To je već postalo normalno, jer djeca sve ranije ulaze u spolne odnose..zbog znatiželje, pritiska društva, prisiljavanje, ucjene itd...i onda kad se ostane trudna, šta onda?? to se sve može spriječit, ali roditelji često nemaju one ovlasti nad djecom koje su imali prije. I često su nemoćni, jer bi trebali imat dijete svezano na lancu da bi se spriječili ovakvi scenariji. Uostalom...čak i da dijete educiraš...neka djeca to neće shvatit. -.-\'\'

  • saloma 17.01.2010.

    haha marcelina, očigledno nisi upoznala puno muškaraca u životu. moglo bi se reći da im je 24 sata dnevno samo sex na pameti i kad upoznaju djevojku sigurno osobna nije prvo što pitaju, a godine su zadnje. a i svima je poznato da oni imaju moć zapažanja daleko manju od žena pakad i ženska skuži koliko ima netko godina ispod šminke oni to ne prokuže ni da im se nacrta. ovim ne vrijeđam muškarce, ali to je činjenica i baš zato hrpa klinki voli glumiti odrasle i tražit si starije dečke jer su stariji ipak in.ali meni u ovoj priči najmanje je zasmetala činjenica da on nije samo 25-godišnjak već i oženjen. mogu se staviti sad na mjesto njegove žene i kako se osjeća kad zna da joj je muž jebao balavicu koja je uz to rodila njegovo djete. a tu malu bih da je moja tako nalupala da ne bi mogla sjediti na dupetu u narednih godinu dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare